Parfemisanje.

Muskarac koji nosi parfem... Meni licno je to smesno, ja imam lose misljenje o tome, i tragedija je kad se to dogodi.

Jednako mi je smenso i zabrinjavajuce (brinem se za nju) kad zena ne nosi parfem, a mogla bi ipak da ga prijusti (ima para i za taj "luksuz"). Kako to da neko bice koje kao zena voli da izgleda lepo i cak i ako je lepa onda bi volela da je jos lepsa ne voli i da mirise jos lepse nego sto inace mirise i tako u nedogled?
:eek:

Dobro,a kako muskarac treba da mirise,po tvom misljenju?

I za muskarce i za zene...volim kada koriste parfem.
Naravno,moze to biti i toaletna voda,dezodorans...ali smatram da su parfemi najupecatljiviji i da,daju neku notu samoj pojavi odredjene osobe.
postoje parfemi koje volim i koristim godinama.
Isto kao sto godinama farbam kosu u crnu boju.
Ili radim neke druge stvrai....

I meni je smesno kada muskarac samo nosi parfem...:hahaha: ali kada mirise na Trussardi ili Armani..to je vec..nesto drugo..:)
:hahaha::hahaha:
Volim parfem, volim aftershave...pa? Je l to znaci da sam gej ili sta vec?
definitivno:per:
auh... jednom je bio sjeo neki lik do mene.... smrdio na aftershave, pivo, cigare i znoj u isto vrijeme.... zeludac mi se okretao na svaku krivinu....nikad to necu zaboravit :confused:

lakše bi bilo da je samo smrdeo:per:

ma dajte ljudi.
Korišćenje parfema je nešto što se podrazumeva, kao što se podrazumeva da se koriste NA ČISTOJ KOŽI, a ne u cilju prikrivanja prljavštine i smrada, ne u cilju mirisanja garderobe.

Ne mogu d zamislim ni sebe ni mm bez parfema i dezodoransa. Čak i moja deca (i
god) imaju naviku da nakon svakog tuširanja (što zači BAREM jednom dnevno )oriste dezodoranse, njihove naravno, kao i da volem i koriste i parfeme, takođe dečije

Muskarac koji nosi parfem... Meni licno je to smesno, ja imam lose misljenje o tome, i tragedija je kad se to dogodi.

Jednako mi je smenso i zabrinjavajuce (brinem se za nju) kad zena ne nosi parfem, a mogla bi ipak da ga prijusti (ima para i za taj "luksuz"). Kako to da neko bice koje kao zena voli da izgleda lepo i cak i ako je lepa onda bi volela da je jos lepsa ne voli i da mirise jos lepse nego sto inace mirise i tako u nedogled?

Meni lično je odbojno kad muškarac: smrdi na pivo, zapršku ili "deset upola s lukom"... Kad obuje bele čarape uz crne cipele, kada su mu prljave uši, kad smrdi na znoj, kad izgleda kao da ga krava sažvakala (sav izgužvan i neuredan)....
A smešno je kad nekom u profilu piše "muško" a prilikom pisanja o sebi govori u ženskom rodu....

...a ako eventualno bace te carape da se zalepe za zid

..или их наслони на зид! :hahaha:

Како ,,носи'' парфем?
Зар не треба да носи онај Первол за црне ствари? Или му то носи девојка?
Не могу да се сетим...али замишљам типа који носи парфем са собом, смрди на зној, али без бочице парфема у педеруши никуд не иде... :eek:

П.С. Волим кад мушкарац пријатно мирише.

Права мушкарчина треба да се осећа на зној, на пивчугу и на Дрину без филтера...:per:
Uhh,da
flirtysmile3.gif

:hahaha::hahaha:

Back