Parfemisanje.

JaMrzim

Obećava
Poruka
57
Muskarac koji nosi parfem... Meni licno je to smesno, ja imam lose misljenje o tome, i tragedija je kad se to dogodi.

Jednako mi je smenso i zabrinjavajuce (brinem se za nju) kad zena ne nosi parfem, a mogla bi ipak da ga prijusti (ima para i za taj "luksuz"). Kako to da neko bice koje kao zena voli da izgleda lepo i cak i ako je lepa onda bi volela da je jos lepsa ne voli i da mirise jos lepse nego sto inace mirise i tako u nedogled?

Meni licno je smesno kad muskarac ne nosi parfem :) Ne treba ni preterivati pa da devojka padne u nesvest koliko je gusi parfem a opet ne treba ga ni izbegavati pa da devojka padne u nesvest koliko je gusi smrad :thumbdown:

Подразумева се да мора да носи парфем у свакој прилици и да зна да га одабере. Не праве се мушки парфеми за украс него за употребу и има много добрих.

nakon godina iskustva koriscenja jgp-a za odlazak u skolu i nazad, jednako su mi odbojni oni koji imaju neprijatan miris i oni koji imaju previse mirisa, nevezano za pol.
doduse,
ovi drugi su bar cisti.

ima jedan parfem za zene....Lolita se zove....
ako neka od vas to koristi, neka mi se javi na p, za moguca upoznavanja:D pravi zavodnicki parfem...i nema nista lepse, nego lepa zena, koja lepo mirise.
Za mene je to znak urednosti i cistoce:S

Ja koristim parfem i nisam doziveo nikad da mi devojka kaze idi bre fuj pa ti mirises:D
Suprotno sam doziveo, posle treninga...:D

Ja više volim muške parfeme, naravno na muškarcima :)
Na sebi volim parfem kada se skockam. Kada idem u opuštenu šetnju, ne stavljam parfem...
Ali ne podnosim kada se neko okupa u parfemu i guši sve oko sebe. To mi je baš seljački.

Muskarac koji nosi parfem... Meni licno je to smesno, ja imam lose misljenje o tome, i tragedija je kad se to dogodi.

Jednako mi je smenso i zabrinjavajuce (brinem se za nju) kad zena ne nosi parfem, a mogla bi ipak da ga prijusti (ima para i za taj "luksuz"). Kako to da neko bice koje kao zena voli da izgleda lepo i cak i ako je lepa onda bi volela da je jos lepsa ne voli i da mirise jos lepse nego sto inace mirise i tako u nedogled?

Где носи парфем? :confused:

Мора баш парфем?
Дезодоранс, тоалетна вода, афтер шејв - то се не рачуна?

Ja više volim muške parfeme, naravno na muškarcima :)
Na sebi volim parfem kada se skockam. Kada idem u opuštenu šetnju, ne stavljam parfem...
Ali ne podnosim kada se neko okupa u parfemu i guši sve oko sebe. To mi je baš seljački.

a ja volim da nosim muske parfeme, ali mi je muz zabranio, kaze nece da se ljubi sa muskarcem :lol: sta mogu, kada su mi svi zenski parfemi (osim elixira i sanelovih) odvratno slatki i sladunjavi i kao da me teraju da budem nesto sto nisam...
a sto se tice teme: muskarac moze i ne mora da nosi parfem, vazno je da ne smrdi.

mene parfemi ne vole,zato koristim mirisna ulja;rododendron u zadnje vreme,nije upadljiv;
normalno je da i muškarci i žene mirišu lepo;
možda žena iz uvodnog posta nije pronašla miris koji joj odgovara;
neće svaka koža da prihvati svaki parfem,to zavisi i od telesne hemije;

a ja volim da nosim muske parfeme, ali mi je muz zabranio, kaze nece da se ljubi sa muskarcem :lol: sta mogu, kada su mi svi zenski parfemi (osim elixira i sanelovih) odvratno slatki i sladunjavi i kao da me teraju da budem nesto sto nisam...
a sto se tice teme: muskarac moze i ne mora da nosi parfem, vazno je da ne smrdi.

Nisu svi parfemi sladunjavi, ni ja ne volim takve. Imas razne mirisne note: vocne, cvetne, vodene, orijentalne, pa biras. Ja volim vocne i vodene.

Ne znaci nista. Ne znam kako je JaMrzim mogao ovoliko da lupi i da opet ostane tema otvorena. Ajde neka je neki administartor lepo zatvori pa da se razilazimo..!

cekaj!
sto je tema gluplja od ostalih tema?
da li volite miris, smrad ili nesto izmedju...eto to je tema..
ljudi treba da se izjasne, i da razglabaju sta je bolje!

isto kao stikle, velike, male i srednje...

muskarci crni, smedji i plavi!

itd...

Back