Parfemi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zna li neko da mi objasni razliku imzedju obicnog 1 milliona, 1 m golda i 1 m intensa i neko da iznese svoje misljenje, posto jos nisam imao priliku probati ih sve, a uzeo bih neki od ta tri. Imam lepa iskustva sa prvim 1 million, pa bih sad mozda probao neki od ova dva naslednika, ali me zanima razlika generalno...

Zna li neko da mi objasni razliku imzedju obicnog 1 milliona, 1 m golda i 1 m intensa i neko da iznese svoje misljenje, posto jos nisam imao priliku probati ih sve, a uzeo bih neki od ta tri. Imam lepa iskustva sa prvim 1 million, pa bih sad mozda probao neki od ova dva naslednika, ali me zanima razlika generalno...

to ti ne treba.zasto zelis da mirises kao svaka druga osoba?

kupi pure malt -a*man i tako dalje

Poznavaoci parfema, treba mi savet.

Kupio bih jedan parfem, ali ga nema u gradu.
Znam jednog šanera, on ga ima ali kaže da je tester i nudi mi ga za znatno jeftiniju sumu, toliko jeftiniju u odnosu na cenu iz prodavnice da sam se iznenadio.
I kaže da je kvalitet isti.

Da li se isplati uzeti tester parfem, postoji li razlika ?

Poznavaoci parfema, treba mi savet.

Kupio bih jedan parfem, ali ga nema u gradu.
Znam jednog šanera, on ga ima ali kaže da je tester i nudi mi ga za znatno jeftiniju sumu, toliko jeftiniju u odnosu na cenu iz prodavnice da sam se iznenadio.
I kaže da je kvalitet isti.

Da li se isplati uzeti tester parfem, postoji li razlika ?
Možda nisam baš poznavalac parfema ali sam čula od onih koji jesu da su testeri jači, tj. jače mirišu, da su postojaniji. I ja sam jednom kupila tester i pokazalo se tačnim. :)

Nova tema:
https://forum.krstarica.com/threads/parfemi.932187/

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back