Parfemi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za mene su neprevaziđeni Bvlgari Notte, Iceberg Fluid (teško ga pronalazim), Dior J'adore, Lacosta žuta (pour femme), Gucci Eau de parfum II i Rush. Rush je težak te ga volim nositi zimi. Trenutno koristim žuti Lacoste i J'adore. Uvek se vraćam jednom od ovih parfema. :heart:

A od Njega volim maznuti C. Herreru. ;)

Volim Mademoiselle i J'adore. Volim i Versace Glam, ružičasti, mada ga teško nalazim. Kad skupim hrabrost nosim Angel. Na spisku za kupovinu su Dior Dolce vitta i Versace Crystal Noir. Leti koristim Givenchy Oblique ffwd i J'adore. Volim orijentalne i cvetno voćne parfeme. :heart:

imam masu parfema....preko 20....i skupih i jeftinijih....zimi najvise koristim: attraction od lancoma, beli yoop, hipnose, kashmir....leti: jadore, light blue, touch of pink od lacoste, femme od bossa, little white dress od avona, shine od avona......volim da menjam...nikad dva dana isti....i na mojoj kozi sve povuce na slatko sto leti i nije neka prednost.....

Nista novo....

Chopard - Wish
T. Mugler - Angel
E. Arden - 5th avenue
Lacoste - Touch of pink
CK - skoro svaki....

:) i ja sam jako zelela touch of pink i idealan je za leto samo je mnogo slab....brzo otpari....i bila sam ljuta zbog toga....ipak je to lacoste...ali, kad sam dobila femme od boss-a koji takodje slabo drzi, sve mi je bilo jasno.....light blue od d&g, za razliku od njih drzi satima....preporucujem.....

:) i ja sam jako zelela touch of pink i idealan je za leto samo je mnogo slab....brzo otpari....i bila sam ljuta zbog toga....ipak je to lacoste...ali, kad sam dobila femme od boss-a koji takodje slabo drzi, sve mi je bilo jasno.....light blue od d&g, za razliku od njih drzi satima....preporucujem.....

potpisujem
izluđuju me parfemi koji su tako salbi da ih za pola sata već nema
naročito zato što volim jake parfeme (Crystal noire by Versace ili Euphoria by Calvin Klein)
Sad sam imala neki Disel koji sam sprcala za mesec dana (50 ml) uz korišćenje i drugih parfema, jer mi se čini da tako brzo nestane....

Inače svo Bulgari parfemi (i muški i ženski mi se jako dopadaju ) i njih kupujem i na tz neviđeno

Nije me nesto odusevio taj light blue, probala ga jednom.... Mozda bi mi sad pasao :think:... probacu ga opet. Inace i na meni svi ishlape brzo.... Razmisljala sam da mozda to nije tako kod nas nekih koje zivimo svaki dan punim plucima pa nam krvotok brze radi, koza bolje dise... pa i parfemi brze ishlape :mrgreen:

Nije me nesto odusevio taj light blue, probala ga jednom.... Mozda bi mi sad pasao :think:... probacu ga opet. Inace i na meni svi ishlape brzo.... Razmisljala sam da mozda to nije tako kod nas nekih koje zivimo svaki dan punim plucima pa nam krvotok brze radi, koza bolje dise... pa i parfemi brze ishlape :mrgreen:

:per: joop-ovi parfemi su i za hiperaktivne....i lancomovi: hypnose i attraction drze satima.... i jadore od diora....

I ja obožavam Acqua di Gio. :)
Mažnjavam mu i C. Herreru Sexy man :)
Što taj tek volim! :zaljubljena:
U mojoj percepciji postaje sexy woman. :mrgreen:

I On priznaje da se na mojoj koži posebno razvije... Sviđa mu se. :heart:

Sad ste me podsetile, imala sam Aqua di Gio, ženski, zeleni. Lep je za letnje dane, i neobičan, ne koriste ga devojke baš često. Meni se D&G Light blue nije naročito dopao. Lacoste Touch of pink sam probala i vrlo je lep, ali sam odustala od kupovine, da bih uzela J'adore.:heart:

Sad ste me podsetile, imala sam Aqua di Gio, ženski, zeleni. Lep je za letnje dane, i neobičan, ne koriste ga devojke baš često. Meni se D&G Light blue nije naročito dopao. Lacoste Touch of pink sam probala i vrlo je lep, ali sam odustala od kupovine, da bih uzela J'adore.:heart:

Obožavam J'adore! :zaljubljena:

Touch of pink nisam probala, ali volim Lacoste parfeme.
Zaintrigirala si me ovim ženskim Acqua di Gio, potražiću ga, zanima me kakav je.
Imamo sličan ukus, te verujem tvom sudu kada kažeš da je lep. :)
:kiss:

dobro si uradila, touch of pink nikako ne drzi.....

Ja nekako njene parfeme nemogu da podelim na letnje i zimske .... uvek ih koristim ... ali ajde da kažem da je Cat deluxe jedan od onih koje bih posebno izdvojila.

A cene su preko 30E .. zavisi koja mililitraža i koja vrsta

Kupujem u "Jasminu" i "Beautiqueu", a najbolje prodjem u "Free shopu" ;)
Trenutno koristim Bulgari Omnia - "Amethyste", "Live" od J.Lo (bocica je fenomenalna, nemam komentara), i Roberto Cavalli - "Her".
Ne volim da se ponavljam, ali bila sam prezadovoljna sa Armani - "Code" parfemom, koji sam dobila na poklon, potpuno je drugacije mirisao na testeru i na meni-odusevila sam se!
U planu mi je Ninna Ricci ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back