Inspector
Aktivan član
- Poruka
- 1.373
Ljudi ako vam trebaju parfemi jako kvalitetni za jeftine pare javite se !! Imam testere za sve svi kostaju 1300din i muski i zenski... Mozda necete verovati i mnogi ce od vas reci da su ti parfemi fuls ali uverite se sami... Moja keva ih prodaje i da vam kazem da se nerazlikuju uopste od originala koji su samo upakovani drugacije od ovih i nemaju ama bas nikakve razlike ! Ovi parfemi se rade po originalnoj licenci samo je promenjena ambalaza zato sto se ipak neproizvodi u fabrici od Lacoste recimo vec u drugoj ! Inace ako nekog zanima parfemi se proizvode u nemackoj da nebude da su iz turske itd... ! Ovo nije firma tipa Avon-a ili tako neceg vec bas firma koja se bavi samo proizvodnjom i prodajom parfema koji su licencirani a proizvode se u njihovoj fabrici za troduplo jeftinije pare (znaci sve isto samo je ambalaza drugacija) !!! Firma se zove Federico Mahora imaju predstavnistva u vise zemalja i imaju ovlascene prodavce u svakoj zemlji i svakom gradu (moja keva i jos par osoba rade prodaju u beogradu) ako vas zanima nesto od parfema i imaju sve zivo (od Hugo Boss-a do Lacoste i muske i zenske i svima je ista cena 1300din) recite mi ovde ili mi posaljite pm pa cu vam dati telefon za dogovor.... Ako mislite da je neka slj firma i ako neverujete evo vam samo neki sajtovi od ov firme : http://www.federicomahora.us , www.federico-mahora.webpark.pl , www.federicomahora.pl !!! Da i jos nesto : lik koji je kupovao samo originalne parfeme i koji bas ima pare sad kupuje ove parfeme koji su bar 6X jeftiniji od onih koji su originalnom pakovanju a nemaju ama bas nikakve razlike u kvalitetu !
Da i jos nesto nikako nisam hteo da budem konkurencija onom ceveku sto radi parfeme i ima vec svoju temu... Ko hoce da kupuje kod njega ok nekazem nista znaci ovo je tema samo za ove parfeme
!!! Pozzz svima i ako vas zanima pisite ovde....
Da i jos nesto nikako nisam hteo da budem konkurencija onom ceveku sto radi parfeme i ima vec svoju temu... Ko hoce da kupuje kod njega ok nekazem nista znaci ovo je tema samo za ove parfeme