Svaka bez tebe soba miriše, il' premalo, il' previše...Izvini Čola, ja bih malo da izmijenim tekst, ako nije frka. Svaka NA NJEGA soba miriše...I kad je tu i kad nije.
Dakle, stvar je sledeca. Ovisna sam o mirisu njegovog parfema i/ili afteršejva. Ima neke omamljujuće sastojke, garant. Ili je to do prirodnog mirisa njegove kože. Ne znam, a i nije nešto pretjerano važno. Ono što je važno je da me njegov miris obori s nogu i razoruža svaki put. I onda se ja predam bez borbe.
Šta ću kad ima takvog saveznika na svojoj strani. Tako da, summa summarum, parfemom može sve. E sad, malo je nefer borba ako on ostavi svoj miris i kad ode. Shvatate? Da na njega miriše cijela moja soba, moji jastuci, moji dlanovi??? I da mi ne radi baš ništa drugo osim što me ljubi, a uradi mi sve? Bilo kako bilo, ja se predajem. Širim belu zastavu
Pardon, brus. Još kad me pogleda ovako
Malo ispod oka. Jaooooo 
Dakle, stvar je sledeca. Ovisna sam o mirisu njegovog parfema i/ili afteršejva. Ima neke omamljujuće sastojke, garant. Ili je to do prirodnog mirisa njegove kože. Ne znam, a i nije nešto pretjerano važno. Ono što je važno je da me njegov miris obori s nogu i razoruža svaki put. I onda se ja predam bez borbe.