Parfem jednog muškarca je droga jedne žene...

Svaka bez tebe soba miriše, il' premalo, il' previše...Izvini Čola, ja bih malo da izmijenim tekst, ako nije frka. Svaka NA NJEGA soba miriše...I kad je tu i kad nije.
Dakle, stvar je sledeca. Ovisna sam o mirisu njegovog parfema i/ili afteršejva. Ima neke omamljujuće sastojke, garant. Ili je to do prirodnog mirisa njegove kože. Ne znam, a i nije nešto pretjerano važno. Ono što je važno je da me njegov miris obori s nogu i razoruža svaki put. I onda se ja predam bez borbe. :brus: Šta ću kad ima takvog saveznika na svojoj strani. Tako da, summa summarum, parfemom može sve. E sad, malo je nefer borba ako on ostavi svoj miris i kad ode. Shvatate? Da na njega miriše cijela moja soba, moji jastuci, moji dlanovi??? I da mi ne radi baš ništa drugo osim što me ljubi, a uradi mi sve? Bilo kako bilo, ja se predajem. Širim belu zastavu :brus: Pardon, brus. Još kad me pogleda ovako :per: Malo ispod oka. Jaooooo :rumenko:

...baš ti hvala na iskrenosti....ja mišljah da samo muškarci padaju na parfeme , pa zbunjeno bleje kao tetrebi u parfimeriji...kad ono , na istu foru pada i ženskadija....bogati , kako je to nekako udešeno da se muški i ženski privlače , opijaju - gube jedni pred drugim.....to se sad zove tradicionalno , malte ne nazadno emotivno stanje...mnim da dolazi vreme kad će biti i zbranjeno - kako ovi manjinski svet , istorodni biva zaštićen i protažiran kao budućnost čovečanstva....
...zato tradicionalisti , uživajmo u polnim različitostima i emocijama , izobilju ljubavi koje te razlike nude - dok nas istorodni ne ukinu / zabrane / izbrišu iz sveta ljudi !

Dugo,predugo vremena,u nasoj Srbiji,"maco" muskarac,morao je da ima duge dlake iz nosa i usiju.Ispod pazuha,
naravno zamsene dlacurine,koje su intezivno kiselo "mirisale".Dobro odgojen muskarac,kupao se subotom,naravno
jednom mesecno.Beli luk sa slaninom,jeo je pre nego sto ode na sastanak,sa "svalerkom",kako se to,onda govorilo.

Kada bi taj nas "junosa",isao kod lekara,zbog neke boljke,tada i samo tada,oprao bi zube.Najcesce,sodom bikarbonom.
E, sada smo dosli mi,savremeni muskarci,koji dobar deo svojih mesecnih prihoda,dajemo na kozmetiku.Danas je
potpuno normalno,da toaletni ormaric u kupatilu muskarca,bude prepun,raznih teglica,toaletnih voda,korektora itd.
Danasnji muskarci,koriste sva dostignuca parfimerijske industrije,u cilju zavodjenja,lepog zenskog pola.

Pokazalo se,da cak i nase pripadnice zenske populacije,radije prihvataju negovane muskarce,nego one ruralne,koji
kao svoj licni,prepoznatljiv miris,i dalje koriste beli luk i sarm svojih znojavih,ukiseljenih pazusnih jama.

Lončaru, cure, djevojke i žene provjereno padaju na dobar parfem. Moja preporuka ti je neki Bekamov parfem, ili neki Denim, bilo koji. Provjereno na sebi, izludjuje žene. Naravno, u nekoj normalnoj kolicini, da moze da se osjeti i tvoj prirodni miris. Pri tome ne mislim na znoj, vec na miris koze (hormoni i te finte).

Dalje, mizaca ;) ti muskarci nisu nuzno nove generacije, da ne kazem malo onako naklonjeni istom polu.

Lorde, odjebi u skokovima sa mojih tekstova sa svojim filozofijama. Hvala :)

voli vas sve,
angel eyes :)

angel eyes. Draga moja "angel eyes". Hvala na zestokoj kocijaskoj psovci,koju si mi uputila.Ne zameram ti na
na nekulturnom ponasanju,jer ocigledno je,da pripadas klasi neobrazovanih pri prostih osoba.Ono sto me cudi,to je
odkuda ti pomisao,da ja imam ikakve veze,sa tvojim tekstovima.

Pre svega,ni u snu se nebih spustio toliko nisko,da odgovaram na tvoje nepismene tekstoveSto se tice tvoje opaske
da su moji tekstovi "filozofski",moram ti reci,da je za nepismene,kao sto si ti,svaki normalno napisan tekst
filozofski.!!!.

Back