Pare

?

• Da

• Verovatno da

• Nemam pojma

• Verovatno ne

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da li bi ste bili sa osobom koja vam se ne svidja zbog para ?
Verovatno bilo , al ajmo opet . . .
Iskreno .:mrgreen:

bio jedan lik ggolub, pa sve kad vidim tvoj nick pomislim on je...a on bio stariji gospodin i znam da je bio relativno pismen čoek i fin i sve...

et tema...bio bi...bilo bi mi mučno i verovatno bi nešto jebbo sa strane, al bio bi
jer kinta je kinta, a od obraza i časti i dostojanstva se ne jede leba

Promaklo , shat cesh . . .
Da sam nepismen , na taj nachin nisam , al pogreshi , la voako ako ejsma . . . :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Elem ne mislim sad , d aje at persona neshto poput Ivice Dachica il Sonje Liht .
Smao vam se ne dopada bash , nije vash tip . . .

iskreno ne bi barem sam tako mislio kao mlad moja bivsa jedna svabica je bila bogata kad umru njeni nasledice par miliona

imali smo sve al nije islo pocelo neko neslaganje i netrpnja sve manje neznosti i seksa i nema te pare koje bi to kompenzirale
mislim ako si veran ako nisi sve jedno je ali treba sa tim ziveti mozda i decu praviti

poznavajuci sebe rekao bi da ne bih...
imao sam priliku da se dobro udam, kvalitetno shto bi se reklo,
ali dzaba...volim ja pare, kao i svi uostalom, ali vishe volim sebe...
jebesh pare...
shto bi rekao moj pokojni deda: pare odu a djavo ostane!

vjerovatno ovaj ne koje su neki izrekli , sada im izgleda kao zakon ali u stvarnom svijetu u našim državama sigurno, svaki drugi brak( od onih 70% koji su opstali)funkcionira još nekako isključivo radi egzistencijalne ovisnosti supružnika . tako da vjerovatno da imaju mogućnosti pobjegli bi glavom bez obzira jer ih tu veže samo navika i životni opstanak. uostalom 30tak posto onih koji zajedno žive jer im je lipo je veliki broj.kad s ove strane pogledaš zašto bi bio grijeh to napraviti samo radi novca?

vjerovatno ovaj ne koje su neki izrekli , sada im izgleda kao zakon ali u stvarnom svijetu u našim državama sigurno, svaki drugi brak( od onih 70% koji su opstali)funkcionira još nekako isključivo radi egzistencijalne ovisnosti supružnika . tako da vjerovatno da imaju mogućnosti pobjegli bi glavom bez obzira jer ih tu veže samo navika i životni opstanak. uostalom 30tak posto onih koji zajedno žive jer im je lipo je veliki broj.kad s ove strane pogledaš zašto bi bio grijeh to napraviti samo radi novca?

:aha:

a kad sam ja negde napisala da se na kraju dana skoro svaki odnos svede na interes opletose me :lol:

Back