Pare pare pare!!! Opsesija!!!

Pa lepo pise da mu je taj tip dao hiljadarku... Procitaj prvi post ponovo.

E ovo je bas slucaj o kome ja pricam....opterecenost parama.... opsesija....u svemu vide besparicu.... to vec ljudi moji nije zdravo... to je bolest...

MP3 predlog:
Opsesion....

Inace kad sam sad vec tu da navedem i jos neki primer, da postoje devojke kojima je prrvo pitanje kad nekog upoznaju..." a gde radis" "a koliko zaradjujes"... I nema veze i ako tip lepo radi i ima super platu... ona u njemu vidi stipsu... ma bolest bre...
Takvoj slozis pricu da si dobar zgoditak, kresnes je i kada skapira sta se desilo raskines pod izgovorom da je sve super samo se ne poklapate kao licnosti, a i zodijak vam los.

Aj posto ovde vole slucajeve da prepricam jedan od druga jednog:

Ode on na pice sa jednom devojkom. On plati turu. Odu na drugo pice, ceh 180 din. On vidi da ima sitno samo 160 i daje 1000-arku. Na to konobar nesto mrda glavom levo desno. I tip kaze devojci imas ti 20 sitno. Na to ona ljutito vadi i daje konobaru 200 i kao sva nekim cudnim glasom kaze "u redu je". Tip odma konta nesto nije u redu... ali kao ni ne razmislja o tome...nastavljaju pricu dalje... E sad posle nekog vremena ona njega nazove "stipsom". A on onako zbunjen... ne zna ni sta da joj odgovori...

A meni se cini da ta devojka ima neki kompleks od para. I te svoje komplekse onda nasla na njemu da leci.
Da li ta materijalna opterecenost utice na vase zivote? I dokle ide ta opterecenost sa parama?
PS Taj tip je sasvim dobrostojeci i on spada u klasicne muskarce koji ne razmisljaju o parama uopste.
Goreopisanu matematiku ič ne razumem.

Ja svuda ostavljam bakšiš. Ono, ne mnogo, nisam baš u situaciji da se nešto koorčim ali recimo bar 20,30,40 dinara čisto onako kao znak poštovanja prema tom konobaru/taksisti/prodavcu.... Nije to nešto ali cene to ljudi.

E a što se teme tiče, tipovi kao što su pomenuta devojka iz uvodnog teksta (iako je uvodni tekst iz 2005) su onako baš iritantni tipovi ljudi. Bilo da je muško, bilo žensko u pitanju. Ono, "ja izvadim pare" "ja kažem u redu je" "ma ja ću da platim, šta si se stis'o".... kao, on ima, on će da plati, on je džek, on je galantan...

Aleksej, ovo je ona legendarna tema o 4160,00 RSD? Ne znam zbog čega sam mislio da se 4160 dinara nalazi i u naslovu.
Ali kakva galerija likova kada prelistam stranice. Sve sam nas doživljavao mnogo interesantnijim i mnogo više kul nego ovako kako mi to sada izgleda.
U ovom trenutku se osećam kao da gledam šou Sedmorice mladih i pitam se kako je ovo moglo da bude popularno.

Aleksej, ovo je ona legendarna tema o 4160,00 RSD? Ne znam zbog čega sam mislio da se 4160 dinara nalazi i u naslovu.
Ali kakva galerija likova kada prelistam stranice. Sve sam nas doživljavao mnogo interesantnijim i mnogo više kul nego ovako kako mi to sada izgleda.
U ovom trenutku se osećam kao da gledam šou Sedmorice mladih i pitam se kako je ovo moglo da bude popularno.
Ludilo je to bilo tada druze :) ali malo smo porasli/odrasli od tada pa neke stvari nisu dobro "ostarile". Ali bogami neke jesu, kao ova tema i PRAY THE LORD, ako se secas :D To je ipak legendrano....

Kako kaze ona pesma "Ne zelim svega ni da se setim" :o

Ebi ga imo sam samo x hiljadarki u dzepu. :lol:
A sica se potrosila. :razz:
pa cim je nju upitao za 20 dindzi sve je bilo jasno, da se stisno i da ce plati tacno u dinar a ti decace ako nisi jos cuo jedno zivotno pravilo pa i ovde kod nas balkanaca evo da te prosvetlim :

u kafanu ne idi ako nemas i za konobara , molim lepo :kpozdrav:

svugde u svetu je red da otprilike sa 10 % od racuna pocastis konobara...

ne moras...

mogo mu je dati tu hiljadarku i reci zaokruzi na 200 ...

ej nisam ti ja ovo odgovorio
pitao sam druga! ;)

Back