gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Nema devojka kompleks od para, nego što lik nije dao napojnicu konobaru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takvoj slozis pricu da si dobar zgoditak, kresnes je i kada skapira sta se desilo raskines pod izgovorom da je sve super samo se ne poklapate kao licnosti, a i zodijak vam los.Pa lepo pise da mu je taj tip dao hiljadarku... Procitaj prvi post ponovo.
E ovo je bas slucaj o kome ja pricam....opterecenost parama.... opsesija....u svemu vide besparicu.... to vec ljudi moji nije zdravo... to je bolest...
MP3 predlog:
Opsesion....
Inace kad sam sad vec tu da navedem i jos neki primer, da postoje devojke kojima je prrvo pitanje kad nekog upoznaju..." a gde radis" "a koliko zaradjujes"... I nema veze i ako tip lepo radi i ima super platu... ona u njemu vidi stipsu... ma bolest bre...
Goreopisanu matematiku ič ne razumem.Aj posto ovde vole slucajeve da prepricam jedan od druga jednog:
Ode on na pice sa jednom devojkom. On plati turu. Odu na drugo pice, ceh 180 din. On vidi da ima sitno samo 160 i daje 1000-arku. Na to konobar nesto mrda glavom levo desno. I tip kaze devojci imas ti 20 sitno. Na to ona ljutito vadi i daje konobaru 200 i kao sva nekim cudnim glasom kaze "u redu je". Tip odma konta nesto nije u redu... ali kao ni ne razmislja o tome...nastavljaju pricu dalje... E sad posle nekog vremena ona njega nazove "stipsom". A on onako zbunjen... ne zna ni sta da joj odgovori...
A meni se cini da ta devojka ima neki kompleks od para. I te svoje komplekse onda nasla na njemu da leci.
Da li ta materijalna opterecenost utice na vase zivote? I dokle ide ta opterecenost sa parama?
PS Taj tip je sasvim dobrostojeci i on spada u klasicne muskarce koji ne razmisljaju o parama uopste.
hebe se njoj one ih onako smatraju luzerima u sustinu ne ostavlja ona baksis pa ga moze setati tamo vamoNema devojka kompleks od para, nego što lik nije dao napojnicu konobaru.
Ludilo je to bilo tada druzeAleksej, ovo je ona legendarna tema o 4160,00 RSD? Ne znam zbog čega sam mislio da se 4160 dinara nalazi i u naslovu.
Ali kakva galerija likova kada prelistam stranice. Sve sam nas doživljavao mnogo interesantnijim i mnogo više kul nego ovako kako mi to sada izgleda.
U ovom trenutku se osećam kao da gledam šou Sedmorice mladih i pitam se kako je ovo moglo da bude popularno.
pa cim je nju upitao za 20 dindzi sve je bilo jasno, da se stisno i da ce plati tacno u dinar a ti decace ako nisi jos cuo jedno zivotno pravilo pa i ovde kod nas balkanaca evo da te prosvetlim :Ebi ga imo sam samo x hiljadarki u dzepu.
A sica se potrosila. :razz:
Није.svugde u svetu je red da otprilike sa 10 % od racuna pocastis konobara...
jes, relativno je...
ne bi ih bilo onoliko da se ne dajeНи у Кини се не даје.
ok idi u kinu.Ни у Кини се не даје.
Нећу да идем.ok idi u kinu.
ovde je drugacije od davnina