Jandrla
Poznat
- Poruka
- 7.213
Da zna jela shto znaju boritji, neb' joj nana dala samoj u Chajnitje itji...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ih, ko da mi je prvi put!kojote:Ala bi se šikecala, al' ti (bez para) ne da nana... Lupila si![]()
SlonceIsBack:trofazna:: JA SAM SIROTINJA, JA NEMAM ZA GAČE
evo i ja sam sirotinja.nosim polovne vojnicke gace![]()
pa majke mi tako jedan ortak koji inače i nije neki hebač dobio najbolju ribu u gradu, ovi drugi se pocrkaše oko nje al eto, sirotinja sirotinja al trefilo mu se![]()
Sanja92:Ljubav bez pare,sta ce mi pare ako nemam nesto najvrednije i najskuplje na svetu,a to je LJUBAV???
Sanja92:Ljubav bez pare,sta ce mi pare ako nemam nesto najvrednije i najskuplje na svetu,a to je LJUBAV???
>Fucked up.Mannibals:uvek cje nesto da izvisi,kad god je nesto lepo.....nista ne traje dugo ,,osim prijateljstva al i to je velika cena.Svugde se trazi zrtvovanje.
p.s. sto cje ti F :shock: ???
Trebaju ti da kupiš kondome. Zar nisi čula za ono "zaštitite ljubav" ?Sanja92:Ljubav bez pare,sta ce mi pare ako nemam nesto najvrednije i najskuplje na svetu,a to je LJUBAV???
Mleci su govorili "vreme je novac", a naši stari su govorili "strpljen - spašen". Dakle, novac spašava ljubav. Ista priča kao i gore, samo ilustrovana kroz proverene izreke.orgazmma:za ljubav je,pa,potrebno mnogo vremena i strpljenja....![]()
trofazna:pazi kad ti verujem.nisam ni ja bogat,zgodan,lep al bre imam srece.i pivsko stomaceSlonceIsBack:pa majke mi tako jedan ortak koji inače i nije neki hebač dobio najbolju ribu u gradu, ovi drugi se pocrkaše oko nje al eto, sirotinja sirotinja al trefilo mu se![]()
![]()
auuuuu...ovo je neverovatno strasna zelja...nemam reci!_Saint:Ja zelim da se u novoj 2008. ne prolije ni jedna dechija suzica zbog ljubavi...![]()
Kalimer0:Ne mogu da ne steknem utisak da su sve forumasice (cast izuzecima) u fazonu: "Jao?! Kakve crne pare, uvek bih pre odabrala nekog da me voli, mazi, pazi, pa makar i jela gloginje ceo zivot!" (fazon varira od forumasice do forumasice, ali je sustinski isti).
E sad pitanje: Da li ste nekada u zivotu zaista bile u prilici da birate izmedju para bez ljubavi i ljubavi bez para i sta ste odabrale? (To su, zapravo, dva pitanja)
Eh da, hteo bih da naglasim... ZAISTA bile u takvoj situaciji, ne ono povatala se sa nekim punisicem jedno vece, koji te se sutradan nije ni setio, pa si onda kao zakljucila nesto...
Mudro...ELENA_bg:Pa...vise volim da imam svoje pare.Nekako mi je bedak da trazim od nekog drugog,ako vec mogu sama da ih zaradim.
A pare su i bitne i nebitne.Nebitno je ako ih nema sad,ali je bitno da moze kasnije da ih zaradi![]()