Paravan

ma shatje ovde me je pogodio tvoj odnos da bi ti progledala kroz prste ako on hefta lepotice ili metalke a ako je neki mladich onda bi to uzela bash kao hevi, valjda ipak bolje da ide kod momka nego kod druge cure, ako vec oce da ima paralelni zivot. kad se valjda klasicno vara niej to neka prihvacenost nego kao, imam nesto sigurno a ovo je neki hedonizam igranje

ona ce valjda da provali ako on s njom nece da ima seks odnose, a ako ima adekvatne onda sta je pa briga, a ako je njemu to tesko pa bas se muci

haraju mnoge spolne bolesti...stvar je ovde o uskom krugu
realno gledano price o broju pedera prelaze u novu dimenziju zarad tiraza i popularizacije politikanata
mali je krug ljudi koji se izmedju sebe poznaje...i od antickih vremena imali znake raspoznavanja...porubac i statijaznam
danas se i svet smanjio i bice jos manji...no...statistika potvrdjuje da je manji broj heteroseksualnih osoba sa virusom hiva nego homoseksualnih
teoretski...ako ih pustimo da se prcaju izmedju sebe nece ih biti
ali namece se jedno pitanje...barem ga ja cesto postavljam
da li se homoseksualac postaje ili radja?

evo, je l bi ti mogao da postanes sad homoseksualac?

četvorka je super z:lol:
tako smo se nas dvoje i upoznali z:p

Aaa ne , cetvorka iskljucuje da Sam zvezda
To pod jedan (videti sex i grad za bolje shvatanje pojma zvezda u trojci)
Pod dva cim je vece drustvo gubi se timski duh i stvaraju klanovi , takav je ljudski Rod
Eto vidis vas dvoje sté se odmah spandjali umesto da nastavljate da postojite kao cetvorka

Čitam članak o onom momku iz Kuršumlije, koji je priznao da je homoseksualac, pa su ga izbacili iz kuće. Kaže u jednom delu ovako:

Zamislite sad tu devojku :neutral:
Recimo da se to, ne daj bože, vama desi... da saznate da ste nečiji paravan.
Kako biste reagovale?

Ili da, recimo, niste vi u pitanju, već poznajete par koji je u takvom odnosu, a da devojka ništa ne zna. Da li biste joj rekli da joj dečko radi i na struju i na baterije?
Jao... ja imam taj problem da previše stvari razumem i opraštam....:(

Back