Paravan

schatje

Buduća legenda
Poruka
34.870
Čitam članak o onom momku iz Kuršumlije, koji je priznao da je homoseksualac, pa su ga izbacili iz kuće. Kaže u jednom delu ovako:

Stefanov dečko, koji ga je napustio nakon objavljivana prvog novinskog članka o Radoviću, javio mu se posle objavljivanja teksta. “Rekao mi je da on mene nije ostavio, nego da je za obojicu bolje da se rastavimo dok se sve malo ne stiša. Sada je našao devojku”, s tugom priznaje Stefan i dodaje da zna da njegov partner nije biseksualac, ali da je verovatno zbog pritiska okoline morao da dokaže drugima da nije “nastran”.

Zamislite sad tu devojku :neutral:
Recimo da se to, ne daj bože, vama desi... da saznate da ste nečiji paravan.
Kako biste reagovale?

Ili da, recimo, niste vi u pitanju, već poznajete par koji je u takvom odnosu, a da devojka ništa ne zna. Da li biste joj rekli da joj dečko radi i na struju i na baterije?

Измишљена и наменска прича, па видиш да је педера усвојила Јелена Карлеуша... :zlud:
Мислили да замајавају јавност са још једном педерском причом и никоме није била интересантна..
Више им педери и кучићи не пролатзе, дотакли су дно живота.

Измишљена и наменска прича, па видиш да је педера усвојила Јелена Карлеуша... :zlud:
Мислили да замајавају јавност са још једном педерском причом и никоме није била интересантна..
Више им педери и кучићи не пролатзе, дотакли су дно живота.

kaže da mu je ponudila pomoć, ali da se posle nije javila, i da je morao da se vrati kući
nego nije bre to tema :D

Čitam članak o onom momku iz Kuršumlije, koji je priznao da je homoseksualac, pa su ga izbacili iz kuće. Kaže u jednom delu ovako:

Kako biste reagovale?

Ili da, recimo, niste vi u pitanju, već poznajete par koji je u takvom odnosu, a da devojka ništa ne zna. Da li biste joj rekli da joj dečko radi i na struju i na baterije?

Zavisi koliko smo dobri...ne možeš se petljati te običnim poznanicima
pa za nju je bolje da sazna što prije...i niej strašno, jer da nije ona, bila bi neka druga...znači ništa lično nije do nje

Да, добро, испалио га ЛГБТ, није усела медијска промоција малог чобанчета-геја.
Нико ту није геј, вероватно лол..
Па знаш шта, вероватно сви ми познајемо парове у којима је један геј, а када бих знао да је неко паравам и жртва, не верујем да бих се мешао..можда бих га гуркао да примети, али бих се уздржао од директних сугестија. Надам се да сам схватио лол..

ima jedan profesor likovnog iz neke osnovne skole tamo koji je posle 35 godina braka u svojoj 55 godini ostavio zenu i otisao kod decka na stan da zive zajedno
misim..mozes misliti ti sad o tome koliko oces

Kako biste reagovale?

ne bih joj rekla apsolutno nista,

ne moze bit i vuk sit i ovce na broju

ako balkanci nece da dozvole gej ljudima da budu u vezi sa drugim gej ljudima za koje su i stvoreni,
neka izvole trpit cinjenicu da su vrlo vjerovatno i sami bili u vezi sa gej osobom,
neki se i ozenili njima, podizali porodicu i djecu sa njima, a da nemaju pojma da im je partner gej iako vrlo vjerovatno imaju i veze sa strane da zadovolje svoje prave potrebe ..... osobama koje boli q za njih ali su tu jer im nije dozvoljeno da zive drugacije

sve dok postoje nasilje i diskriminacija protiv gej ljudi, postojace i ovo
pa izvolite jesti sto ste zakuvali :kolac:

Kako biste reagovale?

...licno poznajem zenu koja se udala za coveka kome je ona bila paravan, a nije znala, rodila je cerku sa njim, i trajalo je to neko vreme dok ga nije
ulovila sasvim slucajno onako bas na jeste....sklonosti svoga sina znala je njena sverkva i trudila se da to prikrije koliko je mogal.....posle saznanja
zena se razvela....bila je ogorcena, jos kako, narocito sto se to sve desilo pre 50 godina.....
...i dan danas su ljudi skrpticni prema njima, imaju otpor, a mozes misliti kako je tek tada bilo....

Kako biste reagovale?

zamisljamo...krshna,muskobanjasta...brkata...qq...tipicna forumashica :lol:

Kako biste reagovale?

Ne mogu da zamislim tu situaciju. Niti mogu da zamislim sebe sa nekom osobom koja nije načisto sa svojom seksualnošću, niti vezu u kojoj ti ne primetiš da čovek sa kojim se tucaš to čini sa nekim otporom, ravnodušnošću ili nezainteresovanošću (ako se tako ponašaju gej osobe u heteroseksualnoj vezi - nemam iskustva sa tim). Šta znam, ne bih se ljutila, ostala bih prijatelj i to je to. A ako bi se ispostavilo da mi je dečko biseksualan... heh, to možda ne bi bilo loše za mene - tu se otvaraju nove mogućnosti gde bih mogla nešto i da ućarim (u seksualnom smislu), ako mogu tako da se izrazim.

A drugim ljudima ne bih otvarala oči, ne bih se mešala u takve veze- šta me briga, ako je njima ok.

Poslednja izmena:
Ne mogu da zamislim tu situaciju. Niti mogu da zamislim sebe sa nekom osobom koja nije načisto sa svojom seksualnošću, niti vezu u kojoj ti ne primetiš da čovek sa kojim se tucaš to čini sa nekim otporom, ravnodušnošću ili nezainteresovanošću (ako se tako ponašaju gej osobe u heteroseksualnoj vezi - nemam iskustva sa tim). Šta znam, ne bih se ljutila, ostala bih prijatelj i to je to. A ako bi se ispostavilo da mi je dečko biseksualan... heh, to možda ne bi bilo loše za mene - tu se otvaraju nove mogućnosti gde bih mogla nešto i da ućarim (u seksualnom smislu), ako mogu tako da se izrazim.

A drugim ljudima ne bih otvarala oči, ne bih se mešala u takve veze- šta me briga, ako je njima ok.

trojka...oprezno sa ovom izjavom...da neko ne bi interpretirao...ti i tvoj decko oralno zadovoljavate njegovog decka :lol:

Možda je njegov dečko našao ovakvu devojku...

Ko ne zna - info...
Andrej Pejić, androgeni maneken najtraženiji je model na ovogodišnjim nedeljama mode. Dizajneri ga opisuju kao savršenu vešalicu za svoje modne unikate jer je visok i mršav, a osim izražene Adamove jabučice ništa drugo ne odaje da se ispod haljina koje nosi na modnim revijama zapravo krije muškarac.

nema sanse da mi se to desi,ja sam zaista zahtevna sto se tice paznje,ne moze sa mnom da bude neko ko me ne voli,i tezak sam tip
mislim moze da se desi u pocetku dok ne skontam ali brak-tesko
sem toga cesto sam ja predlagala neke mmf igrice,nijedan nije pristao,cak ni da se njih dvojica malo ljube i to :rumenko:

Back