Paranormalne aktivnosti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo tako. eno opisao sam i mehanizam kako to nastaje i zasto nikada ne nastane kod nekih ljudi.

Sve se to uci klasicnim uslovljavanjem. Meni kvrckao i TV i komp i mob i svetlo, sijalice mi pucaju redovno, e zamisli sad moju kreativnost i IQ kada se sve to povesa i poveze sa tamo nekim uzrokom.

Za 10 dana bih oboleo od shizofrenije.

Zato treba imati naucni i samo naucni pogled na svet. Tada trazis racionalno resenje i po Okamovoj ostrici uvek je u pitanju nesto lako i prosto objasnjivo, A ne traziti neki extrasenzorni sto slozeniji i fantasticniji uzrok. Onda obolis.

Eno pune bolnice pacijenata sa 1 ili vise shizofrenih epizoda, u slucaju da neko mislis da "lupam". A i da misli, bas me briga...Svi pacijenti u ludnici misle da su njihovi doktori ludi i glupi i da oni "ne shvataju i ne razumeju njihove moci", pa opet drzava ne zatvara doktore nego pacijente.

Ni jedan takav pacijent nece reci - Ja sam lud. Kada to i kaze, izlecen je pola i vracen na stari put, jos samo audio-vizuelne halucinacije da sredi.

Ne može baš sve nauka da objasni. Ali donekle se slažem sa tobom.

Ma jesmo sve i to. Zanimljivo je da se to počelo dešavati kad sam pogledao emisiju o paranormalnom. Ali, to je meni previše realno da bi bilo samo rad moje svesti..

Da ti ispricam svoje iskustvo. Kada sam bio mladjano momce (mozda nekih 14god), gledao sam emisiju o paranormalnim pojavama i bila je prica o nekom hotelu pored aerodroma, pilot kao legao da spava a duh ladno lego na njega, ovaj kao nije smeo da se mrdne :eek: , ja sam posle toga dve nedelje spavao do zida u slucaju da duh legne pored mene do duse nista mi nije lupalo ali kao da jeste :lol: .... podsvest je cudo.

Psiholog ne leči ludake već pomaže ljudima koji imaju probleme , a ti očigledno imaš problem , ništa strašno ali imaš. Nemoj da se sramiš (možda se plašiš predrasuda sredine) javi se psihologu on će bar približno znati o čemu se radi.
Koliko imaš godina ?
Ludaci setaju ulicama kao muve bez glave a pametan covek zatrazi pomoc lekara.Nisu ljudi koji posecuju psihijatre i psihologe ludi.Oni su tu da pomognu da ne dodje do najgoreg.

Ludaci setaju ulicama kao muve bez glave a pametan covek zatrazi pomoc lekara.Nisu ljudi koji posecuju psihijatre i psihologe ludi.Oni su tu da pomognu da ne dodje do najgoreg.

Slažem se, svako ko ima priviđanja , strahove, prisilne misli i druge psihičke probleme treba da se javi psihijatru. Oni su tu da pomognu .
Uzgred, ne treba se olako frljati sa dijagnozama kao što ovde to neki rade.

Ne znam. Nauka jeste u pravu, ali ipak mislim da duhovi postoje. Nebi te pričale trajale hiljade godina da su izmišljotina. Danas sam bio na službi, kupio sam sebi brojanicu i krst, moliću se Bogu ujutro i naveče, vera je jača od svega.

Nauka ne može sve da objasni...
Sve je moguće i mi možemo da uradimo dosta stvari kojih nismo ni svesni. Npr. možemo da izađemo iz svog tela. Tj. da naš duh izađe iz našeg tela i da vidimo naše telo... Znam slučajeve.

Daj bre vec lupas. Da to kazes psihijatru dao bi ti farmakoterapiju i F dijagnozu iz momenta.

Pod jedan - MOZEMO ne mozes da koristis jer NIKO ZIVI NE MOZE PA NI TI . Nije zabelezen izlazak nikakav iz tela, ali stvarno naucno i dokumentovano, a na internetu ima gomila netacnih gluposti pseudonacunika.

Znas slucajeve? Kakve bre tvoje slucajeve, rekla kazala? Internet gluposti? Licna prepricavanja nekog psihoticnog coveka koji ima tamo neku psihoticnu tetku e pa njena prva komsinica dozivela???

Obratite paznju malo ljudi sta pisete, smesno je.

Da je to istina sto trabunjate, odavno bi svi vi dobili Nobelovu nagradu iz medicine i iz drugih nauka, jer to sto vi tako olako tvrdite NE POSTOJI I NIJE OTKRIVENO. I 99,9% STATISTICKA VEROVATNOCA JE DA NE POSTOJI.

Zajebite i religije i brojanice i molitve, to ne leci psihoticnost. Eno pune ludnice verskih fanatika. Da molitve i brojanice i Bogovi pomazu odavno bi oni bili izleceni.

Znaci kod psihijatra i otvarac i 90% ucesnika sa ove teme a ne kod popa i po SF internet adresama da visite po ceo dan i noc, nije ni cudo sto ste psihoticni.

Da, videla sam svoje telo. Doživela sam to.
Možda neko smatra ovo blesavim, ali to može da se uradi uz vežbu. Jedno vreme sam meditirala i uspelo mi je uz dosta vremena truda.
A znam još neke iste slučajeve.

Pa sad, svako može da misli šta hoće. Ja nikog ne osuđujem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back