Da li verujete u paranormalnte aktivnosti? Jeste li imali ikakva iskustva sa time? Ja jesam, ali prvo da cujem vasa misljenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li verujete u paranormalnte aktivnosti? Jeste li imali ikakva iskustva sa time? Ja jesam, ali prvo da cujem vasa misljenja.
tebra zezas da si imo nesto s paranormalnom![]()
Meni da znaš srce brzo kuca, znojim se brzo i sve, pogotovo kad sam čuo da me neko doziva, sakrio sam se ispod jorgana nisam smeo proviriti, digao sam sve u kući da ustanu u 3 ujutro. To mi je bilo najstrašnije, a na korake, TV i svetlo sam već navikao. A ogre, de pričaj mi o paranormalnom, i reci mi jesu li to stvarno duhovi ili samo moja podsvest?
Ogre, ja hoću samo da to prestane, paranormalno nek radi svoj posao, ne igram se sa dušama i mrtvima, poštujem ih, upalim sveću za njih, ali Bože sačuvaj da radim nešto oko toga. Ja znam da je jedan moj drug, na nekoj žurci prizivao duhove sa ostalima, kažu da od tada osećaju neku negativnu energiju, da ne pišem sad roman, ja samo hoću da to prestane, da mogu ostati negde sam, a da se ne bojim hoće li se to pojaviti i prepasti me.
Jesi li se obratio stučnom licu - psihologu ?
Ma nisam bre, treba još da me ludom nazovee...
Imam 19.