Paranormalne aktivnosti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma moja vam je jako duga priča ali sažeću što kraće. Imam uvek osećaj, od kada smo se pre 3. godine uselili u kuću novu, da me nešto posmatra, nekad se zna ugasiti sam televizor ili svetlo. Jednom kada sam gledao neki dokumentarac o paranormalnom, rekao sam: Što sad ne dođe deda moj pokojni i divlja po kući. U tom trenutku se svetlo ugasilo. To mi je bilo najgore. Inače ovako normalno, već sam navikao, čujem korake, kako neko diše, čak sam i jednom čuo da mi ime doziva. Mislio sam se obratiti nekome, ali proglasiće me ludom, tako da trpim šta ću?!

Predpostavljam da si vec proucavao sta je to telepatija...
Ako zelis da verujes a uslovljen si da verujes pricaj sa svesttenikom ili psihologom jel to ti je obicna halucinacija.
Paranormalono je mnogo gore stanje svesnog uma,gde u pojedinm momentima neznas dali si ziv ili mrtav dajem samo primer otkucaji srca ti idu i do 170u minuti mozda i vise.
Ali na pravom si putu da dozivis paranormalo,jel sklop halucinacija cini nesto paranormalno(i ako ti imas racionalno objasnjenje tih halucinacija).

Meni da znaš srce brzo kuca, znojim se brzo i sve, pogotovo kad sam čuo da me neko doziva, sakrio sam se ispod jorgana nisam smeo proviriti, digao sam sve u kući da ustanu u 3 ujutro. To mi je bilo najstrašnije, a na korake, TV i svetlo sam već navikao. A ogre, de pričaj mi o paranormalnom, i reci mi jesu li to stvarno duhovi ili samo moja podsvest?

Meni da znaš srce brzo kuca, znojim se brzo i sve, pogotovo kad sam čuo da me neko doziva, sakrio sam se ispod jorgana nisam smeo proviriti, digao sam sve u kući da ustanu u 3 ujutro. To mi je bilo najstrašnije, a na korake, TV i svetlo sam već navikao. A ogre, de pričaj mi o paranormalnom, i reci mi jesu li to stvarno duhovi ili samo moja podsvest?

Moguće je i jedno i drugo. Meni se dešavalo slično kad sam gledala nešto o duhovima, kad sam bila nazovi svesna da duhovi postoje (što ne znači da postoje) i uveče kad se sve stiše sam čula neke čudne zvuke, korake, čak i kao glasove. Kao da se pomeri nešto i slično.

Ja neverujem u duhove(mada sam ih vidjao,budan)svaki lekar ce ti reci da je to nesto sto se odvija u tvojoj glavi (sto jeste istina)ali ima veze sa tvojim culnim opazanjima vid,sluh,ukus,miris... naucnici pocetkom proslog veka su sutanovili i eksperimentisali na tome da moze da se vidi zvuk,da cujes svetlos i tome slicno,ali to je bilo pre jace od sto godina danas je sve moguce...
onoliko koliko ja pamtim cetvrti stepen paranormalnog susreta je otmica ali to sto se tebi desava nije strasno(paranormalno je normalno ako se naviknes na to,znaci trpis duzi vremenski period)prvi stepen je to sto ti sad iskusavas,drugi i treci nisu ni bitni samo da znas svaki je strasniji sto je nivo veci.
Moje prvo paranormalno iskustvo je bilo na nivou jednog manjeg zaseoka(8000 stanovnika)svaki zvuk mi je bio kao noz u kost,grcio sam se znojio i trpeo,zasto sam rekao na na nivou zaseoka jel sam zakljucio da te stvari funkcionisu u zatvorenom radiusu oko pojedine osobe u mom slucaju mene u tvom slucaju kod tebe kuci.
Nije strasno videti duha ako nepoznas dato bice tj. ako ga nisi poznavao za zivota ,vidjao sam i mitoloska bica vile ali su bile na mojoj strani tako da to mi je prijatno ali nesvakidasnje iskustvo.
Ako te zanima kako je to moguce i zasto se to tebi desava nemoj da zalazis u detalje zato sto ces se na kraju razocarati u zivot,nekim stvarima je bolje da budu u senci van nasih shvatanja,ali posto znam da si prestrasenofasciniran dogadjajima koje drugi nisu proziveli nemoj da mislis da si jedini ili da si bolji od nekoga drugog"to mi je jedan svestenik rekao" pa ja sada tebi prenosim.
Ako odlucis da nastavis sa pokusajem da shvatis sta je to sto ti se desava mani se religije mani se vradzbina prati nauku i zakljucuj na osnovu sopstvenih zbivanja je tehnologija je napredovala,svaka miso koju ti pomislis i ona ti odaje sigurnaost(tacku u kojoj ti prestajes da razmisljas o necemu neko je izvukao kosrist)naprimer: da ti kazem da su to duhovi ti bi se uplasio tvoj mozak bi obradio tu informaciju ali posle par dana ti bi pronasao tacku u kojoj je to sto sam ja rekao da su duhovi,neistininto,ili da ti pricam o paranormalnom je besmisleno zato prati svoje misli i moras da naucis da se smirujes da ucis tehnike disanja i umirenja,ja sad ode predaleko ali satavi konkretno sta te interesuje ja cu ti odgovoriti.

Ogre, ja hoću samo da to prestane, paranormalno nek radi svoj posao, ne igram se sa dušama i mrtvima, poštujem ih, upalim sveću za njih, ali Bože sačuvaj da radim nešto oko toga. Ja znam da je jedan moj drug, na nekoj žurci prizivao duhove sa ostalima, kažu da od tada osećaju neku negativnu energiju, da ne pišem sad roman, ja samo hoću da to prestane, da mogu ostati negde sam, a da se ne bojim hoće li se to pojaviti i prepasti me.

Ogre, ja hoću samo da to prestane, paranormalno nek radi svoj posao, ne igram se sa dušama i mrtvima, poštujem ih, upalim sveću za njih, ali Bože sačuvaj da radim nešto oko toga. Ja znam da je jedan moj drug, na nekoj žurci prizivao duhove sa ostalima, kažu da od tada osećaju neku negativnu energiju, da ne pišem sad roman, ja samo hoću da to prestane, da mogu ostati negde sam, a da se ne bojim hoće li se to pojaviti i prepasti me.

Jesi li se obratio stučnom licu - psihologu ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back