Paranormalna dešavanja

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.825
Ja sam imala jednu babu Maru, ona nam je pričala kako je videla vilu koja je bila visoka “čudo božije sigurno 5 metara glava joj bila u oblacima “ voljeli smo slušati te priče Vile ili koza koje pričaju!

Mi smo ko djeca vazda voljeli čuti te priče i savijali smo se oko tih starih bakica da nam pričaju

Sad evo došla sa posla upalim tv i na jednom od kanala “paranormalna dešavanja “

Priča žena da u njenoj kući ima duhova ubacili oni neki klip iz te kuće sto su snimali kontam “au Bože pomozi”

Zatim uključuje se ekspert i kazuje “ duhovi postoje oni žive tako sa nama i nebi ih trebalo dirati čak iako nam se ukazu oni samo žele da ispričaju svoju priču , da je podijele sa vama “

Šta da vam kažem evo kadim po luci ..

Da li su vam Bake pričale neobjasnjive priče ili dešavanja ? I koje ?

Pricale su svasta, ali realno ne mogu da poverujem ni u sta.
Jedino je zanimljivo bilo, i to ono sto sam video svojim ocima: jedna prababa je znala bajalice za zmije (neke pesmice koje im je pevala), i imala je zmiju cuvarkucu, koja dodje kod sporeta uvece, kada se vatra ugasi, i spava tu celu noc. Ujutru joj baba odpeva pesmicu/bajalicu, zmija je gleda kao ukopana, i kada se zavrsi pesmica, zmija ode iz kuce.
Eto, to je nesto neobicno sto sam video.

A pricale su o vilama, ali kao o malim stvorenjima, velicine desetak centimetara.

Ja sam imala jednu babu Maru, ona nam je pričala kako je videla vilu koja je bila visoka “čudo božije sigurno 5 metara glava joj bila u oblacima “ voljeli smo slušati te priče Vile ili koza koje pričaju!

Mi smo ko djeca vazda voljeli čuti te priče i savijali smo se oko tih starih bakica da nam pričaju

Sad evo došla sa posla upalim tv i na jednom od kanala “paranormalna dešavanja “

Priča žena da u njenoj kući ima duhova ubacili oni neki klip iz te kuće sto su snimali kontam “au Bože pomozi”

Zatim uključuje se ekspert i kazuje “ duhovi postoje oni žive tako sa nama i nebi ih trebalo dirati čak iako nam se ukazu oni samo žele da ispričaju svoju priču , da je podijele sa vama “

Šta da vam kažem evo kadim po luci ..

Da li su vam Bake pričale neobjasnjive priče ili dešavanja ? I koje ?
Jeste mene baba komsijiska dosla u posete, i za tili cas nestala

Back