Paranoja

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Jes da sam već postavila sličnu temu (ono za metalke, debele i homoseksualce), pa evo iste i za brkate feministkinje i ostatak ekipe koja nije po seoskim šablonima.

Interesuje me zašto je tako tipično za muškarce da toliko paranoišu u vezi sa iskakanjem iz šablona? Čega se tačno bojite u vezi sa homoseksualcima, na primer?
Šta je to toliko loše što može da se desi? Šta je najgore što feminizam danas može da izvede (baš pravi feminizam, ne takozvana prava na kompletnu muževljevu imovinu posle razvoda, to je sve samo ne feminizam);

Da li ste i koliko paranoični?

Dakle, šta je toliko strašno u vezi sa debelom metalkom koja pije pivo sa ostalim žgoljavim dugokosim pacijentima ispred skca?

Šta je razlog negodovanju/strahu/užasavanju/sablažnjavanju? Šta je najgore što može da se desi zbog njihovog postojanja?

PS pitanje je vrlo ozbiljno :aha:

Imam ponekad utisak da vi nemate pojma zašto mrzite sve te stvari. Evo homoseksualci su prvi primer, ko je u stanju da mi kaže zašto ih mrzi (a da ih mrzi)?

Valjda je logika da mrzite stvari koje vas na neki način lično ugrožavaju, a da ne odobravate stvari koje ugrožavaju druge (pedofilija i sl). Šta vam oni rade? Šta vam rade žene po iranu koje oće da imaju ista prava na sudu kao muškarci? Šta one rade VAMA, ili drugima? Šta vam rade žene po srpskim selima koje su ljute jer su ih njihovi otpremili od kuće i ostavili sinu nasledstvo? Šta vam rade debele, visoke ili žene bez oblina?

Šta su vam krivi i svi ovi šabani što snimaju gusle na mobilne telefone pa puštaju ispred vaših voljenih pabova?
Šta su vam krivi alkoholičari koji samo sebe sjebavaju? Šta su vam krivi narkomani kojima tata ionako daje pare za drogu?
Šta su vam krivi mali zubati ljubitelji wow-a?

Što ih se plašite toliko?

Eeee šta vam je kriv dečak koji navija za zvezdu umesto za partizan i što morate da bijete nekoga samo zato što mrzi zorana đinđića ili šešelja?
Što ne izbacite svoj bes/strah (mislim da i jedno i drugo kontroliše isti hormon, al' nisam sigurna... to bi objasnilo zašto se toliko plašite, inače) na neki adekvatniji način? Eno njiva, eno teratana, eno kamenoloma, a bogami eno i među vama istih takvih siledžija uplašenih koji vrište za batinama a njih niko ne bije :(

Tucite pedofile, nemam pojma... i plašite se njih a ne homoseksualaca i feministkinja.

što morate da bijete nekoga samo zato što mrzi zorana đinđića?

ma taki su ti zuti ds-ovci
kad nemaju odgovor okrenu placenike i oni biju
a mup okrene glavu na stranu i prave se da ne vide

inace sta ima da se mrze ljudi sa kojima se politicki ne slazes
jednostavno kazes sebi da su debili i moroni i da za sve sto im se desilo
krivicu snose iskljucivo sami
jer ko jednom sa djavolom tikve zasadi
iz tog kola izlazi samo sa nogama na napred

Jes da sam već postavila sličnu temu (ono za metalke, debele i homoseksualce), pa evo iste i za brkate feministkinje i ostatak ekipe koja nije po seoskim šablonima.

Interesuje me zašto je tako tipično za muškarce da toliko paranoišu u vezi sa iskakanjem iz šablona? Čega se tačno bojite u vezi sa homoseksualcima, na primer?
Šta je to toliko loše što može da se desi? Šta je najgore što feminizam danas može da izvede (baš pravi feminizam, ne takozvana prava na kompletnu muževljevu imovinu posle razvoda, to je sve samo ne feminizam);

Da li ste i koliko paranoični?

Dakle, šta je toliko strašno u vezi sa debelom metalkom koja pije pivo sa ostalim žgoljavim dugokosim pacijentima ispred skca?

Šta je razlog negodovanju/strahu/užasavanju/sablažnjavanju? Šta je najgore što može da se desi zbog njihovog postojanja?

PS pitanje je vrlo ozbiljno :aha:

ne znam brate ja nikada nisam bio takav i to iskakanje iz shablona me je uvek privlachilo a ne plashilo... a za ostale ne znam, kapiram da su to samo mala prosechna bica koja se plashe nepoznatog...

[Ne_Vazim_Se];18117466:
ne znam brate ja nikada nisam bio takav i to iskakanje iz shablona me je uvek privlachilo a ne plashilo... a za ostale ne znam, kapiram da su to samo mala prosechna bica koja se plashe nepoznatog...

vidi geja :eek: :(((
gejchino :)

lexo, znaš šta ću ti reći da ti treba :heart: ... malo razonode :zag:

gejeve ne mrzim samo ne vidim zashto su oni pa posebni da imaju vishe prava od nas ostalih
metalke debele brqate su gadne bre lexo niko ih se ne plashi samo izmedju glupe curke debele metalke i glupe curke ribe svaki normalan heterosexualan mushqarac ce pre izabrati drugu
pitaj slobodno sve shto te zanima

a da...partizan je osnovao franjo tudjman i titoistichki je klub potomaka jna oficira za razliku od crvene zvezde koja rulz i uvek je bila kakva takva opozicija sk-u

lepo je reko rokfeler ono shto sam ja oduvek znao:
finansirali smo feminizam i zenski pokret iz 2 razloga
- pre toga nismo mogli da oporezujemo pola populacije jer zene nisu radile
- ovako,kada zene rade i idu na poso,decu mozemo od malena kroz shkolski sistem da indoktrinishemo

Ob'e moje prababe su bile biseksualke, strina isto tako (vodila me jos kao dijete u sex shop, u one cudne njemacke "radnje" gdje ubacis novcic, pa ti se nasmijesi zarasla vulva). Stalno je govorila da je imala par bliskih susreta sa Simone de Beauvoir.
Otac je kao shtudenat na Sveucilistu u Beogradu pisao gay poeziju na Bezaniji (nije bilo zgrada, samo ovce i nepregledna livada) i ucestvovao u njujorskoj Stonewall pobuni (pare za kartu je zaradio noseci mlijeko u 3 am kao Dragan Nikolic, hvalio se da mu se Neda Arneric stalno javljala), a tetka je bila closet bisexual, ipak, brinula se sta ce selo reci...
Kao kroz maglu, nadiru ceznjiva sjecanja; posebno za slavu se uvijek bacao grupnjak sa gostima...

Je l fizički ili psihički strah dominira, koji je? Je l se plašite da će homoseksualac da vas siluje? Ili da će feministkinja da vas istuče? Ili se plašite svađe? Čega tačno ne mogu da dokučim :think:

lepo je reko rokfeler ono shto sam ja oduvek znao:
finansirali smo feminizam i zenski pokret iz 2 razloga
- pre toga nismo mogli da oporezujemo pola populacije jer zene nisu radile
- ovako,kada zene rade i idu na poso,decu mozemo od malena kroz shkolski sistem da indoktrinishemo

:hvala:

+ dobili su jos pola populacije potrosaca svakovrsnih, a najcesce krajnje bizarnih proizvoda

Back