Paranoja

Corto Malteze:
imam malo informacija
sklopio bi mu ja psiho profil sa vise info :lol:

Ha, hvala na dobroj volji, ali bojim se da bi rezultat bio neinteresantan. Verovatno bi zakljucio da se radi o potpuno normalnom mladicu, zeljnom dobrog provoda u lepom drustvu ( kao kompenzaciju za odgovornsot i ozbiljnost posla kojim se bavi, i kome nije dorastao), koji koristi sve sto mu njegova pozicija ovde pruza, jer je vrlo mlad, i bio bi lud da to sada propusti. Da budem iskrena, iako sam ja kolateralna steta ovog slucaja, svako od vas bi mu bio veoma slican, kad bi ga ovako uk.....

princeza_paulina:
svako od vas bi mu bio veoma slican

NEMA SANSE! E, cezo, nismo dosli se vredjamo ;) , ja na prvom mestu postujem zene i ne bih sebi dozvolio da lazem jednu zbog druge a trecoj obecavam kule i gradove, to je prosto stvar karaktera, a ne novca i polozaja. A tek da mi se ne digne na tako suptilnu, lepu i zgodnu ribu!! Propas!!!!!
I... da ponovim:
Kome kita u statusu lezi, tragovi mu smrde impotencijom! :lol:

Ziva bila i zaljubila se uskoro u nekog lokalnog skromnog momka kome se dize cim te vidi prekoputa!

@ Zex

:) Daj Boze!!!

Mislim, ja iz licnog i tudjeg iskustva znam za mnoge koji su govorili kao ti , tj kako treba, ali se nekako uvek pretvore u svoju suprotbnost... Dobro, nastavicu da verujem da ce jedan stvarno jednom stati iza svojih reci, i naravno, da je nas, jer ja to zaista zelim.

A za ovo posdednje ti navise hvala, ( na onu tvoju lepljivu ne smem ni da prigvirim, umro bi od smeha kad bi shvatio sta ja imam da kazem na tu temu). Dakle, ziv bio i ti. ZIVELI!!!

Back