Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Moze, moze kako da ne...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda nije forumas/...VisionOfDisorder:Da. Ali ne brini, lik koji tebe trazi je verovatno neki wanna-be tough forumash, shto znachi da nema pristup banci podataka.
Može pod nekoliko uslova:Estella:Mozda ce ovo zvucati kao glupo pitanje, ali ja sam se nesto istripovala, pa mih molila da mi kazete sledece (ako znate): ako neko ima moj datum i mesto rodjenja, kao i moje ime (ne i prezime), da li moze nekako da sazna gde zivim?
Miki 13991:Estella:Mozda ce ovo zvucati kao glupo pitanje, ali ja sam se nesto istripovala, pa mih molila da mi kazete sledece (ako znate): ako neko ima moj datum i mesto rodjenja, kao i moje ime (ne i prezime), da li moze nekako da sazna gde zivim?
Naravno,ako ima nekog ko radi u SUP- u.
Shag Ivory:Tip, ako je i blefirao, citajuci sve ovo morao je dobiti masu ideja...![]()
Estella:Mozda ce ovo zvucati kao glupo pitanje, ali ja sam se nesto istripovala, pa mih molila da mi kazete sledece (ako znate): ako neko ima moj datum i mesto rodjenja, kao i moje ime (ne i prezime), da li moze nekako da sazna gde zivim?