paranoicno pitanjce

Dobro, shvatila sam poentu, jasno je meni da policija ili db uvek mogu da me nadju, ali neki obicni gradjanin? Ja da imam neciji JMBG ne znam sta bih sa njim, ne bih mogla da usetam u policiju ili opstinu i da trazim informaciju... I koliko ljudi u policiji npr. ima uopste pristup bazi podataka...

Svi, manje vise bez problema. Ne samo u policiji. Mnoge opstine su se modernizovale, instalirale mreze i obezbedile pristup SUP-ovoj bazi gradjana (tj. isto to sto ima i policija). Treba raznoraznim inspekcijskim sluzbama. Ovo je proverena stvar, tatko mi radi kao inspector u opstini :P

jednom na chatu je neki lik napusavao jednog druga(ne mog ali od nekog iz familije) i ovaj je ispi zdeo pa se prijavio kao neka cica i chatovao sa tim likom sve dok mu ovaj nije dao broj mobilnog.e posto radi u db saznao je sve o njemu i onda otisao a taj chat i pod prvobitnim nikom mu se javio i izlistao adresu mesto rodjenja zanimanje ma sve.ovaj se tako ukakio..hehe pazi se devojcice

Estella:
Mozda ce ovo zvucati kao glupo pitanje, ali ja sam se nesto istripovala, pa mih molila da mi kazete sledece (ako znate): ako neko ima moj datum i mesto rodjenja, kao i moje ime (ne i prezime), da li moze nekako da sazna gde zivim?
Može pod nekoliko uslova:
1.Da ima pristup policijskoj banci podataka
2.Ako nema da bude haker
3.Da ima strpljenje,pošto ko zna koliko ima ljudi sa istim imenom i datumom rođenja(oko 5 hiljada)
Tek tada može da te nađe.

Estella:
Mozda ce ovo zvucati kao glupo pitanje, ali ja sam se nesto istripovala, pa mih molila da mi kazete sledece (ako znate): ako neko ima moj datum i mesto rodjenja, kao i moje ime (ne i prezime), da li moze nekako da sazna gde zivim?

Lako je tebi ja znam gde zivim znam kako se zovem ali ne znam ko sam! :-)

Back