Mozda ce ovo zvucati kao glupo pitanje, ali ja sam se nesto istripovala, pa mih molila da mi kazete sledece (ako znate): ako neko ima moj datum i mesto rodjenja, kao i moje ime (ne i prezime), da li moze nekako da sazna gde zivim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
loop:ja da znam te podatke ja bi te nasao.
U opstini mozes da dobijes takve podatke :wink:
bundeva:6 zadnjih cifara...ne smanjuj, bve
Julian_Duranona:Gotovo je sigurno da moze...
Recimo da si se rodila bas u Beogradu... Tog dana se rodilo recimo, 100 dece... Verujem da preterujem... Od njih 100, 52 su devojcice... Od njih 52, u najgorem slucaju 10 se zove Marija, kao i ti - u najgorem slucaju... Sada imam imena i prezimena 10 Marija, od kojih si jedna ti... Ako posedujem jos neki podatak, znam neku osobinu, lako cu te pronaci. Naravno, ako imam vezu u SUP-u i opstini.
istinaKad_LupimLupim:Posle datuma rodjenja tri cifre odredjuju pol i mesto! Provereno znam: svi muskarci u BG-u imaju 710, a zene 715 :wink:
Ma sve se danas moze...necem da se hvalim al ja sam pandur pravi kad do nekog hocu da dodjem..ako mi je bitno...Estella:Mozda ce ovo zvucati kao glupo pitanje, ali ja sam se nesto istripovala, pa mih molila da mi kazete sledece (ako znate): ako neko ima moj datum i mesto rodjenja, kao i moje ime (ne i prezime), da li moze nekako da sazna gde zivim?