paranoicno pitanjce

Estella

Zainteresovan član
Poruka
302
Mozda ce ovo zvucati kao glupo pitanje, ali ja sam se nesto istripovala, pa mih molila da mi kazete sledece (ako znate): ako neko ima moj datum i mesto rodjenja, kao i moje ime (ne i prezime), da li moze nekako da sazna gde zivim?

nema sanse.
jedino ako se zoves olivija de mercand aus laicht
misl'm...
ko je reko jmbg?
to nije moguce.
a jedino je moguce akoima nekoga u db,ali i preko 988 mora da zna vise podataka,od tvog imena,predpostavljam da telefon i nije na tvoje ime.
mirno spavaj,
moe da ti pljune pod prozor :lol: :lol: :lol:

pa neko je rekao, a zna skoro ceo jmbg..osim zadnje valjda dve cifre.
ok, verovatno je nemoguce, ali mogli bi u mup-u da imaju, tamo gde vadis licnu kartu, tamo imas i jmbg i mesto prebivalista i ime. to su sve podaci iz lichne. gde se nalazi ta baza da li u db-u ili kod mice kuvarice u kancelariji to je vec tema za diskusiju. mozda mogu i u opstini nekako, ali vec bi morao da zna na kojoj si opstini

Gotovo je sigurno da moze...
Recimo da si se rodila bas u Beogradu... Tog dana se rodilo recimo, 100 dece... Verujem da preterujem... Od njih 100, 52 su devojcice... Od njih 52, u najgorem slucaju 10 se zove Marija, kao i ti - u najgorem slucaju... Sada imam imena i prezimena 10 Marija, od kojih si jedna ti... Ako posedujem jos neki podatak, znam neku osobinu, lako cu te pronaci. Naravno, ako imam vezu u SUP-u i opstini.

Necu reci nista sto ti vec nisu rekli,samo cu biti preciznija.Ako radi u MUP-u,ili ima nekog tamo,dovolno mu je i ime,bez prezimena,i tvoj datum rodjenja.Potrazi u bazi podataka,i izbaci mu sve podatke.Ime i prezime,mjesto gdje si registrovana,citav mat.broj.

november child:
..sad si gotova.. :shock:

security_Feb03.jpg

Julian_Duranona:
Gotovo je sigurno da moze...
Recimo da si se rodila bas u Beogradu... Tog dana se rodilo recimo, 100 dece... Verujem da preterujem... Od njih 100, 52 su devojcice... Od njih 52, u najgorem slucaju 10 se zove Marija, kao i ti - u najgorem slucaju... Sada imam imena i prezimena 10 Marija, od kojih si jedna ti... Ako posedujem jos neki podatak, znam neku osobinu, lako cu te pronaci. Naravno, ako imam vezu u SUP-u i opstini.

Ima u "Glasu javnosti" rublika "Rodjeni Beogradjani" u kojoj svakodnevno daju podatke o broju rodjenih u Bg-u u gradskim porodilistima u toku predjasnjeg dana i stavljaju slicicu jedne od tih beba sa roditeljima.Tu mi je jedan "Glas" pa kaze:"U Beogradskim porodilistima od utorka u 21h do srede u 21h rodile su se 54 bebe i to 26 devojcica i 28 decaka."...

Naravno da moze, samo datum rodjenja i ime nemaju veze s tim. Jednostavno te covek prati do mesta stanovanja :lol:

U Srbiji sve moze... Sve je moguce.

Inace, za one koji vole da proganjaju, ako vam treba necija adresa, telefon i slicno idite na www.telekom.yu ukucate podatke i vuala :) lakse je nego zvati 988, i ima vise opcija... nemojte reci da sam vas ja poslala :wink:

Estella:
Mozda ce ovo zvucati kao glupo pitanje, ali ja sam se nesto istripovala, pa mih molila da mi kazete sledece (ako znate): ako neko ima moj datum i mesto rodjenja, kao i moje ime (ne i prezime), da li moze nekako da sazna gde zivim?
Ma sve se danas moze...necem da se hvalim al ja sam pandur pravi kad do nekog hocu da dodjem..ako mi je bitno...

pa moze, ja znam neke uterivace dugova samo im kazes kako se osoba zove i preziva i oni sve sami nadju. a bio je jedan baja sto mozes samo sliku da mu posaljes, ili ostavis i on ti sve sazna za par dana. nikad nisam razumeo kako im to polazi za rukom, ali izgleda da moze.

Back