Paraliza sna i "posete"

Zar ti nisi ovde zbog pushaca? Od kud to da se razumes i u seks?

- - - - - - - - - -

Super, ja ti vise nista ne verujem:D
Misli, suvise je lepo da bi bilo stvarno. jedean ti savetuje seks, drugi da ides kod psihologa, ali ti to sve resis za 24 sati sama.
Ne mlati! Nisam znala nista o tome, ohrabrilo me je sto dosta ljudi to ima i sto nije nista strasno. Da si citao prethodne stvari, znao bi. S' toga, ne komentarisi! Nisam rekla da ce prestati vec da sam uspela da progovorim sto do sada nisam mogla.

Oke, jako ste me ohrabrili! Ponovo sam imala paralizu sna ali ovaj put sam bila svesna da je san jer se nisam nalazila u prostoriji u kojoj sam zaspala. To je verovatno rezultat vasih savet i ohrabrenja. Hvala vam svima. Elem, uspela sam da progovorim i nadam se da vise necu imati te paralize.

Kada čovek shvati da je neka pojava potpuno uobičajena, i da nije jedini ili "lud" strah se gubi.Čak i da ti se opet desi paraliza sna, pa šta? Ja se više ne tangiram previše kad mi se to desi a dešava se ekstremno retko.Nekad je bilo češće.Čovek ogugla na sve.:lol:
Inat je dobra terapija protiv straha, kažeš sebi, pa šta, marš u pm i slično. :hahaha:

Poslednja izmena:
Kada čovek shvati da je neka pojava potpuno uobičajena, i da nije jedini ili "lud" strah se gubi.Čak i da ti se opet desi paraliza sna, pa šta? Ja se više ne tangiram previše kad mi se to desi a dešava se ekstremno retko.Nekad je bilo češće.Čovek ogugla na sve.:lol:
Inat je dobra terapija protiv straha, kažeš sebi, pa šta, marš u pm i slično. :hahaha:
To su iracionalni strahovi , tesko da to moze da sredi nekim zdravim razumom i logikom.

To su iracionalni strahovi , tesko da to moze da sredi nekim zdravim razumom i logikom.

Iracionalni strahovi se upravo leče zdravim razumom kroz kognitivno bihevijoralnu terapiju, na primer.Jedan od načina.

http://sr.wikipedia.org/sr/Когнитивна_терапија

http://www.krnetic.com/kbt.html

Mada u ovom slučaju iracionalan strah je možda posledica naprostog lošeg spavanja. Fiziološki poremećaj možda nastao iz banalnih razloga, usled premora, vrućine, dosadnih komaraca, ( :lol: ) na koji se nakalemio neki strah.

Poslednja izmena:

Back