Paraliza sna i "posete"

Bjanka94

Obećava
Poruka
95
Da li neko zna da mi objasni paralizu sna? Da li je neko imao iskustva? Meni se to dešavalo pre 4 godine, kada mi se drug ubio, pala sam u tešku depresiju i mesecima osećala nečije prisustvo u sobi, mozak mi je budan i oči su mi otvorene ali ne mogu da se pomerim. Imala sam osećaj da me taj neko drži, čula ga kako mi priča nešto što nisam mogla razumeti, osećala "njegov" dah niz kičmu... Sada se ta paraliza sna ponovo vratila. Da li neko zna šta je to? I šta mogu da preduzmem da prestane jer je jako stresno i zastrašujuće.

Изговори оченаш. Или спавај на стомаку или на боку, пошто се парализа сна најчешће дешава кад спаваш на леђима па се онда гушиш.

Da li neko zna da mi objasni paralizu sna? Da li je neko imao iskustva? Meni se to dešavalo pre 4 godine, kada mi se drug ubio, pala sam u tešku depresiju i mesecima osećala nečije prisustvo u sobi, mozak mi je budan i oči su mi otvorene ali ne mogu da se pomerim. Imala sam osećaj da me taj neko drži, čula ga kako mi priča nešto što nisam mogla razumeti, osećala "njegov" dah niz kičmu... Sada se ta paraliza sna ponovo vratila. Da li neko zna šta je to? I šta mogu da preduzmem da prestane jer je jako stresno i zastrašujuće.

Probaj da spavas sa upaljenim svetlom, da se pomolis, da pijes nesto za smirenje zivaca, neki umirujuci sedativ, da odes negde na suncanje i da se dobro opustis, da plivas, bavi se nekim sportom da se dobro iznojis.
Eto to je moj savet.

a je l mozes da "popricas" s njim kad ti se pojavi, kazes on je u sobi... ti si tu pasivna
pokusaj tako
naravno treba da ne gubis kontakt s realnoscu pri tome : ))

a kod psihijatra, pa da, verovatno bi ti pomogao

- - - - - - - - - -

Probaj da spavas sa upaljenim svetlom, da se pomolis, da pijes nesto za smirenje zivaca, neki umirujuci sedativ, da odes negde na suncanje i da se dobro opustis, da plivas, bavi se nekim sportom da se dobro iznojis.
Eto to je moj savet.

ako ces lekove bolje idi kod psihijatra da ti on da sta treba, a sedative ionako ne mozes da nabavis tek tako. mozda persen

a je l mozes da "popricas" s njim kad ti se pojavi, kazes on je u sobi... ti si tu pasivna
pokusaj tako
naravno treba da ne gubis kontakt s realnoscu pri tome : ))

a kod psihijatra, pa da, verovatno bi ti pomogao
Ne mogu da progovorim, jer ja imam utisak da sam budna i hiljadu puta sam pokusavala da kazem nesto ali ne mogu da pomerim usne, ne mogu ni jedan deo tela da pomerim, samo vidim sve oko sebe, osim "osobe" koja mi prica jer je iza mene, i cujem ga da govori ali ga ne razumem najbolje.

probaj i nekog terapeuta, ili tako nesto, sad je ionako kriza i to svi osecaju i tesko je. a s druge strane to je nesto izmedju tebe i druga, on se ubio i tako, moze mozda razgovor da ti nesto pomogne
nekako to je tu, nije izmisljeno
imas i vestice ali sta znam : ))

Htela sam da idem ali nisam zelela da pijem medikamente, mislila sam prestace da se desava samo jer sam u depresiji, i jeste prestalo ali sada se vraca, ne tako cesto kao pre ali se vratilo i sada razmisljam da odem kod lekara.

Raspitaj se za nekog dobrog, pa idi.
Nemoj da cekas da ti se pogorsa stanje.

Licno mislim da je strah problem.Ne plasi se kada udjes u takvo stanje, jer znas da se nista ne desava>.

Ipak, najbolje je da odes kod lekara.

Poslednja izmena:

Desavalo mi se i znam kako ti je.
Bio sam na granici ludila.

Za sad sam spasen,posto mirno spavam vec dve-tri godine.
Uspeo sam da se izborim tako sto sam uspeo da progovorim.

Zaboga, pa idem na groblje svaki vikend.

Pomoli se Bogu iandjelu cuvaru pre spavanja i uzdaj se u njih da ce te zastititi od svakog zla.
Ne bi bilo lose da malo i postis.

No , taj drug sto se pojavljuje, ne znaci da zeli da ti naudi nego da ti saopsti mozda neku tajnu.

Jesi li gledala film "DUH" (mislim da se tako zove -Patrik Svejz?)

Poslednja izmena:

Back