dive
Legenda
- Poruka
- 61.234
na ovo j zemlji zive vernici, zagrizeni ateisti i oni koji su na polovini
ne mogu da kazu da ne veruju, ali verovace ako im neko kaze da taj paralelni svet postoji, da raj postoji, da pakao postoji
u kakvom god obliku
nemoj modovi da mi temu prebacuju na religiju, jer tema nije postavljena za religiju nego za ovaj pdf
ne trazim da se izjasnite, a mozete ukoliko zelite
verujete, ne verujete..kako god
da li neko ima iskustvo neceg dozivjenog sto ne moze da objasni, a sto je osetio ili doziveo
kao klinci smo svi kao prizivali duhove i molili boga da se ne pojave
da li crna magija postoji ili ne postoji, opet je stvar verovanja
da li izgubljene duse postoje ili ne postoje, opet je stvar verovanja
bila sam u srednjoj skoli
dan obican..doba negde kasno po podne..neko kasno leto
isla sam pesice
nije duvao vetar, mirno vreme
nije bilo vruce, nije bilo hladno..nije bilo razloga za pojavom koju sam osetila
to sam osetila samo tada i nikad vise
iz cista mira samo sa te desne strane odjednom ali samo pored glave kao kad vam neko debelom fasciklom jako napravi onaj vazdusni talas
samo sa desne strane, toliko jako da mi je spontana reakcija bila da sam morala glavu naglo da okrenem na desno
nigde nikog oko mene, nista se nije zatalasalo, samo utisak jakog vazdusnog talasa koji ostavi onaj zvuk verta u usima kad hodas
nisam se uplasila, ali mi nije bilo sve jedno
najcudnija dozivljena stvar
ne mogu da kazu da ne veruju, ali verovace ako im neko kaze da taj paralelni svet postoji, da raj postoji, da pakao postoji
u kakvom god obliku
nemoj modovi da mi temu prebacuju na religiju, jer tema nije postavljena za religiju nego za ovaj pdf
ne trazim da se izjasnite, a mozete ukoliko zelite
verujete, ne verujete..kako god
da li neko ima iskustvo neceg dozivjenog sto ne moze da objasni, a sto je osetio ili doziveo
kao klinci smo svi kao prizivali duhove i molili boga da se ne pojave
da li crna magija postoji ili ne postoji, opet je stvar verovanja
da li izgubljene duse postoje ili ne postoje, opet je stvar verovanja
bila sam u srednjoj skoli
dan obican..doba negde kasno po podne..neko kasno leto
isla sam pesice
nije duvao vetar, mirno vreme
nije bilo vruce, nije bilo hladno..nije bilo razloga za pojavom koju sam osetila
to sam osetila samo tada i nikad vise
iz cista mira samo sa te desne strane odjednom ali samo pored glave kao kad vam neko debelom fasciklom jako napravi onaj vazdusni talas
samo sa desne strane, toliko jako da mi je spontana reakcija bila da sam morala glavu naglo da okrenem na desno
nigde nikog oko mene, nista se nije zatalasalo, samo utisak jakog vazdusnog talasa koji ostavi onaj zvuk verta u usima kad hodas
nisam se uplasila, ali mi nije bilo sve jedno
najcudnija dozivljena stvar