Kad_LupimLupim:
au brate pa ti si mator!!!!!!!!
salim se naravno!!!
pa dobro nije to velika razlika!
7 godina gore-dole...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad_LupimLupim:
Ti si decko kakvog bi svaka devojka pozelela :-) ...sto nisam ja barem malo kao ti..Trajce:Ова тема ме веома подсећа на ону ''Да ли сте верни?'' ...Када сам са девојком која ми се толико свиђа и са којом заиста желим да будем, онда друга не постоји, чак ни не гледам друге, једноставно она је све што ме занима...
![]()
Zanima me,da li ste nekad bili u situaciji,da volite neku osobu,znaci vezani ste za nju,ne zelite da je izgubite,imate sa njom vezu koja traje vec neko vreme,imate poverenja u nju,a pored nje postoji jos jedan tip/riba,koji vas neverovatno privalaci,imate neodoljivu zelju da budete sa njim/ili njom,makar i na jednu noc.........da li bi ste odoleli iskusenju zbog ljubavi prema prvoj osobi,ili bi ste se prepustili uzivanju,znaci imali paralelnu vezu,pa dokle izdrzite........?
Zanima me,da li ste nekad bili u situaciji,da volite neku osobu,znaci vezani ste za nju,ne zelite da je izgubite,imate sa njom vezu koja traje vec neko vreme,imate poverenja u nju,a pored nje postoji jos jedan tip/riba,koji vas neverovatno privalaci,imate neodoljivu zelju da budete sa njim/ili njom,makar i na jednu noc.........da li bi ste odoleli iskusenju zbog ljubavi prema prvoj osobi,ili bi ste se prepustili uzivanju,znaci imali paralelnu vezu,pa dokle izdrzite........?
Naravno da bih odolela, ne bih prevarila voljenu osobu pa da ja ne znam šta!
Hah, koja je to logika... imati pored sebe naj naj osobu, a uz nju tražiti još.
I to ništa, do pretpostavljam plitke veze, ili čak sex šeme.
I zbog toga izgubiti ovo prvo?
Isuse presvetli.
Ako ti se neko ne svidja, raskines sa njim, ne varas ga. A ako ti se svidja, sta ima da ga varas?
Ima ,ima...ljudi se na zalost menjaju..a videla bi kada bi dosla u neku situaciju!![]()
Dobro, ljudi su razliciti. Ja ne radim drugima ono sto ne zelim da drugi urade meni. Jednostavno.
Pa dobro slazem se..tako sam i ja nekada govorila ...mrzela sam takve ljude i to nikako nisam skapirala,a odjednom sam se pridruzila masi ljudi koje sam do juce pljuvala..zivotne okolnosti nas malo i preokrenu..toga se uvek seti..a uvek i imaj u vidu da sve se vraca,sve se placa ...![]()
slazem se meni se sad obija o glavu sto sam drugima uradila nesvesno tj. vremenom sam se pridruzila toj grupi ljudi
Eh ja sam bio jedan od tih dvojice dok nisam presekao zbog druga i ostavio devojku! Realno ti si kriva sto zavlacis obadvojicu.