PARALELNE RADNJE

Shag Ivory:
Svašta mogu da radim dok sam na netu... samo sam slaba u komunikaciji uzivo, a i na telefon kad se javim skroz sam odsutna... :-)

E, jednom mi se ugljenisalo lonče za kafu...:|

e pa, ko ti je kriv..meni je komp u kuhinji..te varijante sa ugljenisanjem ispadaju:lol: :lol:

inace, uvek ili pijem kafu ili caj..i pusim..previse..kucam na mes..i slusam muziku..i takoooo:roll:

Nekad uvece kad se vratim iz grada stavim sebi tacnu sa hranom ovde i onda umastim tastaturu pa sam od toga odustala.
Svidja mi se da pijem sumecu tabletu kad sam na forumu. Nekad kaficu.
Slusam muziku i vjecito nesto cackam oko toga, nekad paralelno chatujem, nekad nesto trazim, skidam...
Kad sam u BG gdje mi je spor net, igram igricu dok cekam da prebaci stranu itd.
Mobilni je obicno kraj mene pa se dopisujem, pricam...
Obicno dodjem na brzinu, budem par minuta, onda protrcim kroz kucu, obavim nesto, pa opet na net...
Sve zavisi.
Evo sad npr. samo sam na netu, nista drugo ne radim.

Хммм...поподне пијем нес кафу, увече обично навијам виклере и сушим косу, куцам се на месинџеру-понекад са више особа истовремено, скидам шминку или лакирам нокте, једем зелене маслине или неке грицкалице, пишем СМС, гледам ТВ....ма, свашта!

Kad sam kod kuce - klopam,kuckam na mesingeru,slusam muziku, na poslu : pricam, telefonom,mobom, fakturisem - pa nekad ne znam sta sam zaracunala,mada nema veze - ovce su za shishanje,pisem poslovne ponude,pijem kafu - druzim se s vama,dovoljno. ;)

Ebi ga, meni kompovi služe za posao, pa kad god sam kuci, znači da sam kući jer radim, a onda moram da se konektujem na Net, a od ostvarene konekcije pa do pristupa Forumu, između ostalog, samo jedan korak... Korakčić! :mrgreen:
Znači, sve živo, i od posla i po kući, istovremeno. He, he, matrix. ;)
Paralelni univerzum. :razz:

Nisam toliko ekstreman slučaj da jedem i spavam za računarom (čemu služi TV?) ((:
Ne šalim se.

Paralelne radnje koje obavljam dok sam ovde, najčešće su skidanje muzike (zbog čega mi malo smorije radi net), skidanje različitih tekstova, pričanje sa osobom koja se našla u blizini (najčešće mama). Razmišljam o pročitanim temama, ponekad gledam i TV, pa i čitam horoskop... Sada slušam tek skinutu pesmu i jako mi je teško da pišem ovo...ok.

divlja u srcu:
Koje radnje obavljate dok sedite na netu tj. forumu? :-)

Npr. ja obavezno jedem uz komp, onda ispijam kafu i pusim, citam, pisem, ali i susim kosu, lakiram nokte, cak sam se par puta depilirala, telefoniram...:lol:

Pa kad stigneš da bidneš toliko divlja - hoću reći fircaš li se dok si na netu ;-)

Back