PARALELNE RADNJE

buranija:
Hraaaanaaaa..... :)

I ble Buki , zabrinusmo se sto te nema ...jos od juce.....;-)...i cekamo tvoju slikicu da -prikacis-...;-)
Inace raspitivale su se za tebe juce..a nekima si bas-bas nedostajao.....(videces na Na slovo-na slovo)..da ne bude da ofirem...;-)

E sada...hrana manje vise....Bitno je da mi je tu-kafica sa mlekom, sokic(uglevnom ananas ili brekvica) , cigare , upaljac......i ...tek se onda seda za comp.....;-)
e da...usput slusam muzikicu....i ....tako........A da....uradim nesto i od posla....;-)

samo jedan prozor je forum..
ostalo je posao,ili neka druga tema...ili ćaskam sa hani na skype
teleoniram ,šaljem fax,kuvam ručak..od kako mi je sve u kuhinji,zbog radova u kući osećam se kao ona prava urbana domaćica...
mogu d mešam šerpu i da zirkam šta ima na forumu...do jaja,zar ne?
eto.
inače do radova je to podrazumevalo jutarnju kafu...
dok me neko ne prekine telefonom...
sada sam se malo opustila...
ne silazim

Suzy:
I ble Buki , zabrinusmo se sto te nema ...jos od juce.....;-)...i cekamo tvoju slikicu da -prikacis-...;-)
Inace raspitivale su se za tebe juce..a nekima si bas-bas nedostajao.....(videces na Na slovo-na slovo)..da ne bude da ofirem...;-)

E sada...hrana manje vise....Bitno je da mi je tu-kafica sa mlekom, sokic(uglevnom ananas ili brekvica) , cigare , upaljac......i ...tek se onda seda za comp.....;-)
e da...usput slusam muzikicu....i ....tako........A da....uradim nesto i od posla....;-)
Imao sam malih poteshkotja s' forumom...
A ko se raspitivao...i kome sam bash bash nedostajao...
mrzi me da trazhim topic... :D

Back