- Poruka
- 15.711
Kako? Ako sam u svojoj kuci navikao da razgovaram sa ukucanima. Da,razgovaram sa ukucanima,jel je to nesto cudno.
Curuvija je bio jedan nezavisni novinar,koje pisao ono sto nije odgovaralo rezimu,jer je pricao istinu a istina nija bila Milosevicev saradnik. A te gluposti o tajnim agentima,to je smesno.
Ivan Stambolic je bio potencialni Milosevic protivnik na izborima 2000 god,to je bio predlog nekih lidera DOS-a. A jos i poslednji kongres SKS.
A sto se o izvorima informacija tice i tebi bi bilo bolje da se informises preko Blica i B92,a ne iz Kurira ili Pravde.
Ispravio sam,mislio sam tako bezobrazno i uvredljivo.
1-Ne naravno da nisje smesno,u stvari istinito je ali to nema veze sa Milosevicem.
A da te malo bolje ubedim,moj blizi rodjak je tada bio jedan od najjacih generala u drzavi a drugi nacelnik RDB uodredjenoj oblasti u srj,tako da znam veoma dobro sta ti pricam,a zna i dosta ljudi.
2-Stambolic NIJE bio potencijani protivnik Slobodana Milosevica jer je zadnji dan kandidature za te izbore prosao mnogo ranije nego sto je kidnapovan..........

Znaci razloga nije mogao da ima,jedino sto su oni koji su hteli to da nameste Milosevicu malo zakasnili i traljavo obavili posao

A to sto ti pricam,mozes veoma lako da proveris.
Kao 2 sto se tice ovoga,Stambolic se oprostio od politike i nije imao nameru da se vraca u istu,to s znalo i to je par puta i rekao,a i odbio je da se kandiduje na izborima,a ostalo su lazi.
Ne naravno da necu da se informisem preko blica jer je propagandni list vladajuce stranke,a b92 je fashisticka tv koja odavno ne treba da postoji.
A obicno iz politickih ubistava stoje oni koji su izvukli najvecu korist od toga........a ko je izvukao najvecu korist od ubistva Stambolica???Milosevic sigurno nije....vidi se i po tvom misljenju