Ništa nećemo razumeti u potpunosti dok ne budemo naukom probili do četvrte dimenzije i razumeli bolje pojam duše van religije i fikcije. Jedna stvar pri kojom stojim je da staleži odnosno hijerarhija postoji i u drugim dimenzijama (mislim kao 3D, naš prostor je tro-dimenzionalan). Sam pojam i koncept dimenzija je po sebi hijerarhijski. Hijerarhija je više neka nužnost kako bi stvari mogli teći kako teku. Pošto nešto mora da bude, takvo nešto mora da bude poređano, a da bi bilo poređano ono mora biti uneređeno, to je onaj već poznati odnos reda i nereda (order i entropy, što se nadam da sam dobro objasnio).
Da se držim teme. Nisam ljubitelj astrologije, ali pošto sam nešto malo proučavao na svoju ruku, došao sam do zaključka da je ozbiljna astrologija jedna vrsta gomile arhetipa za ljude, ali arhetipi nisu izuzetak za astrologiju već se svuda pojavljuju u ljudskoj istoriji, po raznim mitologijama i religijama. Sad tu nije poznato najbolje u kojoj meri ti arhetipi utiču na ličnost i telo u trećoj dimenziji, ne znam da li je iko to proučavao, ja nisam stručnjak, već običan laik. Mislim uvek je odgovor za sve beskonačnost pomalo i scapegoat, ali dobro šta da se radi.