parafilija

kreki samuraja

Buduća legenda
Banovan
Poruka
32.028
znam da muškarci kad gledaju erotske slike gledaju i nenormalno starije žene one koje pokazuju sise a trebalo bi da su mrtve, i transseksualce isto, i to bez perike, znam da gledaju černobilske parodije, čak i kim kardašijan gledaju kako se davi u mekdonalc pohovanim krilcima što je za mene vrhunac svih užasa na svetu ovozemaljskom

miško. miša nestorović. miloš miloš rusi dolaze
sad da zokija nije pregazio kamion s govnima sad bi bacio neki dobar fazon tipa boban rajović je stik za ispod miške čak norisu :)

pa ne znam o chemu bi onda pusi
ja se na babe nikad nisam lozio...hmmm...ne bash....misim svaka zena jedared postane baba tako da je to relativno u odnosu na kad gledash za lozenje
trandze me isto nikad nisu privlachile
a kim i chernobilske ne znam shta su ti

znam da muškarci kad gledaju erotske slike gledaju i nenormalno starije žene one koje pokazuju sise a trebalo bi da su mrtve, i transseksualce isto, i to bez perike, znam da gledaju černobilske parodije, čak i kim kardašijan gledaju kako se davi u mekdonalc pohovanim krilcima što je za mene vrhunac svih užasa na svetu ovozemaljskom

Pretpostavljam da ste ovaj zaključak doneli nakon temeljnog razgovora tokom porodičnog ručka sa najužom obitelji?
Ali ako je ovo visokointelektualno pitanje iza kog se krije romantična duša napred opisanih kvaiteta onda je odgovor krajnje prost - svaka roba ima svoju mušteriju.
Najčešći razlog za neku babu da se slika je spoznaja da ni u mladosti nije imala zlatno runo medj nogicama, samo sujetu koju su godine pregazile.

užasno je koristiti heroin u dvadeset do 4 ujutru
a Kim Kardašijan ko mi dira, umreće bez droge

Back