Paradoks

Nemam nista protiv estetskih intervencija, ako se osoba spremna da slusa savete doktora i plati onoliko koliko treba. Ocigledno je problem sto ljudi nesto vide na nekome, pa veruju da ce isto njima dobro da stoji.
Drugo, ne treba raditi po svaku cenu, nego onda kada imas novaca da platis onome ko zna da radi.

Nije ni jaka šminka toliko loš izbor samo pod uslovom da se odradi profesionalno. Problem je što se većini žena dopadne to profesionalno, ali kako je i šminka neka vrsta umjetnosti za koju je potrebno znanje i dosta prakse, tako je veća vjerovatnoća da će napraviti klovna umjesno profi avangardnog izgleda. Imala sam svoje izlete u pubertetu, posle skontala da mi jako malo šminke najbolje stoji.

ne znam zasto to neke zene sebi rade, valjda da prodaju svoju robu za dobre pare
ne vidim neki razlog
ovi sto imaju pare i ti kriminalci kanda vole takve fufetine i nakarade

meni to ne pada na pamet, iz vise prakzicnih razloga

a. para nemam za takve idiotarije
b. dovoljno sam lepa sebi da mi to sve ne treba
c. mom coveku se svidjam kakva jesam

Evo brate ženi mene.
Alkohol sam batalila juče.
Djevica sam od pre par meseci.
Izoperisana nisam.
Zube perem redovno.

:rotf: :rotf:

- - - - - - - - - -

Nije ni jaka šminka toliko loš izbor samo pod uslovom da se odradi profesionalno. Problem je što se većini žena dopadne to profesionalno, ali kako je i šminka neka vrsta umjetnosti za koju je potrebno znanje i dosta prakse, tako je veća vjerovatnoća da će napraviti klovna umjesno profi avangardnog izgleda. Imala sam svoje izlete u pubertetu, posle skontala da mi jako malo šminke najbolje stoji.

sjajan odgovor...

Back