PAR ....

krompir 2.1.

Legenda
Banovan
Poruka
51.813
najvise volim kada susretnem par bilo koje dobi koji imaju iste jakne ili iste trenerke ili iste patike.

Da li se ukomponujete sa garderobom sa svojim lepsim/jacim polovinama?

trudim se da budem manje upadljiv pored :heart: ....

a Vi?

Pazi, možda je to super, extra, lepo i sve, može za neko porodično slikanje, ovako ni sama sa sobom ne mogu da se dogovorim šta ću da obučem, a kamoli još sa nekim.

joj..ja sam imala davno komsinicu u 70tim godinama. Trosila vec 5.-6. muza, ne secam se tacno. Uglavnom, ona se uvek u isto vreme setala sa poslednjim muzem u identicnom outfitu...ali...sve isto...trenerke, patike...drzali se uvek za ruke... :)
Ne znam kakvo im to zadovoljstvo pruza, no meni ne smeta, skrece paznju svakako...:)
Licno ne volim, nisam o tome u zivotu razmisljala.

• Podržavam
Reactions: Red
joj..ja sam imala davno komsinicu u 70tim godinama. Trosila vec 5.-6. muza, ne secam se tacno. Uglavnom, ona se uvek u isto vreme setala sa poslednjim muzem u identicnom outfitu...ali...sve isto...trenerke, patike...drzali se uvek za ruke... :)
Ne znam kakvo im to zadovoljstvo pruza, no meni ne smeta, skrece paznju svakako...:)
Licno ne volim, nisam o tome u zivotu razmisljala.

trosila muza :! :rotf: ... setala ga kao cuku ok ali trosila mi je bas onako kuguarski :D

najvise volim kada susretnem par bilo koje dobi koji imaju iste jakne ili iste trenerke ili iste patike.

Da li se ukomponujete sa garderobom sa svojim lepsim/jacim polovinama?

trudim se da budem manje upadljiv pored :heart: ....

a Vi?
ni slucajno, nismo blizanci, samo smo dvoje razlicitih licnosti i svako ima svoj stil i nacin oblacenja :lol:

Da budem iskren ne komponujem odeću sa suprugom, mada je s druge strane prilično konsultujem prilikom kupovine. Ona jednostavno ima bolji osećaj za te stvari.

Back