PAR RIJECI.....

• Začetnik teme Začetnik teme srok
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
srok:
[/b]BIK,PODZNAK BLIZANCI,VENERA U RAKU,MJESEC U LAVU......KAKVA JE OVO KOMBINACIJA?

INTERESANTAN BIK...
NJEGOVU REALNOST I PRAKTICNOST DOPUNJAVA HUMOR I SARM BLIZANACA. TO JE BIK KOME SIJAJU OKICE!
SA VENEROM U RAKU GOVORI O TOPLIM OSECANJIMA I VEZANOSTI ZA DOM I PORODICU, A MESEC U LAVU O INTERESU ZA LUKSUZ, ZA EKSTRAVAGANCIJU, DOMINACIJU..U ZAVISNOSTI U KOJOJ JE KUCI TU SE NAJVISE ULAZE ENERGIJE...

IPAK POSTO SU BIK I LAV U KVADRATU ONDA TA KOMBINACIJA SUNCE-BIK, MESEC-LAV BAS I NIJE SJAJNA...
OPET, KO ZNA, MOZDA SE TE DVE ENERGIJE KOD TEBE NE SEKU TAKO INTENZIVNO!

Dodala bih samo da je u ovom slučaju Sunce u XII polju što će mu dati osećaj da ne zna šta od sebe želi, da otputuje daleko, da postigne mnogo ali i velike snove, neshvatanje sebe - blago riblji temperament.

Fenomenelan je glumac i transformiše se za tili čas. Sposoban je da menja lice svakih pola sata i glumata... 8) tatatata... :D jer je XII polje imaginarnih situacija, daruje i intuicijom i osećanjem šta se od njega očekuje, koga treba da predstavi kada sedi sa tobom, koju masku da stavi... pozicije u Lavu su teatralne pa ima i dobru doza samouverenosti [ubeđen je da je najbolji lik koga si imala prilike da upoznaš - tako ispravljenih ramena hoda, gordo, ponosito] a Blizanac veseljak koji šarmira na sve strane [dečije se smeje i razbija tremu šalama].

Poslovno može biti jako uspešan ali nije baš tip od poverenja za odnos. :wink:

hi! I JA SAM BIK -BLIZANAC I MORAM PRIZNATI DA MI NIJE LAKO JER SU TA DVA ZNAKA POTPUNO SUPROTNA.BIK SPOR,CUTLJIV,EMOTIVAN...BLIZANAC BRZ,KOMUNIKATIVAN,NEEMOTIVAN...DOLAZI DO SUDARA I PONEKAD SAM U POTPUNOM HAOSU KO SAM I KAKVA SAM U STVARI ALI VISE VOLIM KAD FUNKCIONISEM KAO BLIZANAC JER TADA MI JE I ZANIMLJIVIJE I SVE SE BRZO DESAVA I NISTA ME NE POGADJA A KADA NASTUPI BIK ONDA MI DOLAZI DO ZASTOJA,PSIHICKIH SMETNJI BLA,BLA U SVAKOM SLUCAJU NE LAKA KOMBINACIJA ALI SVAKAKO DOBITNA

Back