Par pitanja za Radikale i DSS

Da i takav sporazum ce prihvatiti SRS i DSS... A nazivali su ih izdajicama...
Ne citas zadnje sta sam napisao? :)

Napisao sam u cemu je razlika, a to sto ce prihvatiti nisam komentarisao. Samo mi nije jasno zasto je neko mislio da ssp nece proci skupstinu?! Mi kao verujemo nasim politicarima, a znamo da su svi do jednog lazovi i licemeri, sto se posebno vidi zadnje dve nedelje!

Ovih dana je veoma aktuelna politicka kampanja. Mnogo emocija, podela. Vidimo da ih ima i ovde.

Imam par pitanja za... Da li ste svesni da ce nas politika SRS i DSS vratiti nazad? Sporazum koji je potpisao DS(Djelic i Tadic) je za Srbiju. Napred u Evropu.
Da li ste za to da se ponisti i da nas politika SRSa i DSSa vrati nazad?
Dokle vise da cekamo ulaz u evropu??? Sramota...

Taj sporazum je napravljen jos pre god. dana. Kostunica ga je prihvatio, kao takvog.
Da li ste znali za to? Sada vise nije... Zbog cega podrzavate takvu politiku? Mada iskreno, po meni je i bolje DSS da dodje na vlast od SRSa. SRS nece dobiti nissta iz evrope..

Posto se neki nisu pomirili da je predsednik Tadic Predsednik i da je pobedio Nikolica... Da li ste za novu izolaciju? Da li ste za ponovne predsednicke izbore i novu destabilizaciju?

Ako jeste, slobodno podrzite vase*postene* politicare!
A kako SRS i njihovi funkcioneri mogu promeniti politicka misljenja...
http://www.mediacenter.org.yu/code/navigate.asp?Id=6&eventId=40642
Dobili su stanove, zbog obecanja koje su dali. Ako NATO udje na Kosovo, mi izlazimo iz skupstine. Milosevic im ih je poklonio... Sramota!

I za sve!
Kostunica ce podrzati DS. Nikada nece sa SRS u koaliciju...

Po običaju lupetanje .
Ko može da nas unazadi više od ovih već bivših umobolnika,Tadića,Dinkića,Šutanovca,Delića,i da ne nabrajam...
Kakve sankcije???Time možete da plašite malu decu.
Novi predsednički izbori?Da,jer nama treba mentalno i fizički zdrav Predsednik.

Zao mi je sto je tema koju sam postavio zatvorena, navodno zbog ponavljanja.....ili cenzure ili moderatoru neodgovara bas podsecanje............
Ali iskoristio bih ovu priliku ne da im postavljam pitanja, vec da se svi setimo kako nam je bilo dok je Crvena Vestica i Neobrazovano-Neskolovana kamarila tutnjala ovim nasim prostorima.
Pa zar treba da dozvolimo da i nasa deca prozivljavaju sve ono sto smo mi.
Jednostavno mislim da svi ovi koji su na pozornici treba da se sklone, a ako nismo u stanju da sami resimo, nego se stalno glozimo (zavadi pa vladaj), nije ni cudo sto ovi
EU-mancipovani zele da nam nametnu svoju vlast.
Krajnje je vreme da se pojavi neko nov i normalan (znam da ih ima ali na zalost nece da se bave politikom)

Back