papuchica...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
il bez starca nema udarca il snajka glumi...

Ma ne zna da se jeebe, pa vrišti. Meni ko za inat :dash: Bio pet dana van kuće i jedva dočekao da spavam, kad već ne mogu da jeebem, a oni ujutru od pola sedam udarili u vrištanje. Ko da ovaj deda ne zna kako se puši, tj. zaboravio je da izvadi protezu :sad2: Ondak ja tu lepo obujem papuče i pravac kupatilo da se barem umijem.

izbrojte papuchare u svom okruženju i izložite cifru...
hvala...

два моја друга...не зна се који је од кога већи гмизавац...
Један бар признаје и каже ''Нисам веровао каква сам папуча постао'' а овај други се само хвали...а у ствари је слина...
У чему се огледа њиховово папучарство...
сваки нормалан пар има жељу да проводи што више времена заједно ,и то није папчарство...
Како разликовати папучу...прво он се константно хвали у својој улози Патер фамилијаса и истиче свој тесстостерон у причи...
а онда ситан детаљ...звони телефон,он се јавља и каже ''љубави ево да попијем ово друго пиво и долазим...а попио је 5 минимум...и онда се окреће друштву и каже свестан своје лажи ''Рекао сам јој то да ме не нервира''...па на пример...за цело лето није отишао на плажу ни са ким,ни са друштвом ни са цуром...разлог ''Не воли она да се скида у гужви''
И да...виђамо се један пут месечно када је он лаже да мора са мном нешто да пише или да ми помаже...а правда се тиме ''Знаш да се не нервира''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back