papučar

Из мушког угла гледано, папучић је сваки мушкарац који се не устручава да и пред осталим мушкарцима учини нешто што је по њиховом мишљењу искључиво женски посао, јер тако Бог заповеда (скува кафу, ручак, оде у продавницу, храни дете или, не дај Боже, усиса или опере судове). И никако и ни о чему не сме да се договара са женом, јер испада да тражи дозволу од ње.

Из мог угла гледано, папучић је мушкарац који нема своје "ја" и не усуђује се да противуречи жени ни у чему, већ облеће око ње нон-стоп (дакле, не ради се о помагању, дељењу послова и слично, већ о типичном бескичмењаку).

Е, таквоме треба онемогућити размножавање и даље преношење кварног гена.

Bravo za razmišljanje.
Ti si dobra žena. (ili ćeš biti nekome ako si neudata)

Bravo za razmišljanje.
Ti si dobra žena. (ili ćeš biti nekome ako si neudata)

Мислим да јесам, али вероватно да је ту релевантније мишљење мог мужа.

Ваљда има мишљење после 20 година :lol:

Znachi ima nade...povremeno mu se desi da ih nosi:zper:

Zavisi koliko mu žena dozvoli da hoda bos. Jer u slučaju ako bi mu žena previše zabranjivala, on bi otišao, a ona jadnica ostala sama - ženska politika nastajanja papučara. Uvek proverava muškost, i ako popustiš - gotov si.:)

Pravi muškarac :) :

Zavisi koliko mu žena dozvoli da hoda bos. Jer u slučaju ako bi mu žena previše zabranjivala, on bi otišao, a ona jadnica ostala sama - ženska politika nastajanja papučara. Uvek proverava muškost, i ako popustiš - gotov si.:)

Pravi muškarac :) :
Pa msm hoda bos po plazi, neki put i po betonu normalno leti...e kod kuce mora da nosi papuche da se ne preladi po parketu:zcepanje:

Gledano sa moje strane svi ti jaki muškarci koji ostavljaju ženama veći deo posla su uglavnom papučići.
Muškarac koji deli poslove sa partnerkom lakše će se snaći u situaciji kad ostane sam (kao što su prekid veze, razvod ili smrt)
Tada se vidi jačina i sposobnost muškarca
Lako je pričati o jačini dok ga žena nosi na grbači a on glumi muškarčinu ...

Gledano sa moje strane svi ti jaki muškarci koji ostavljaju ženama veći deo posla su uglavnom papučići.
Muškarac koji deli poslove sa partnerkom lakše će se snaći u situaciji kad ostane sam (kao što su prekid veze, razvod ili smrt)
Tada se vidi jačina i sposobnost muškarca
Lako je pričati o jačini dok ga žena nosi na grbači a on glumi muškarčinu ...

Muškarac redko ostaje sam. Prvo zato što žene žive duže, drugo zato što (ako već ostane sam) u velikoj večini nađe neku drugu.

A poslovi kod kuče treba da se dele na muške poslove i na ženske poslove. Jedino što ja pomažem je pranje suđa, kuvanje ručka, ali samo ako žena radi ujutru i normalno pomoč oko dece. To je to. Znači posao treba da se deli na muške poslove i na ženske. Neće valjda žena da mi pomogne oko polaganja pločica u kupatilu, pa da sve sjebe :)

Back