Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
interesuje me viđenje papučara, ali iz ženskog ugla
šta ga takvim (u)čini, šta (ne)radi kako (ne)treba pa postaje takav ?
ako je bilo može lock i karton za postavljača
Evo ja sam potencijalni ( imam potencijala ) papucarinteresuje me viđenje papučara, ali iz ženskog ugla
moguće neam pojma
- - - - - - - - - -
motke ako jesam može lock
To ne mora znaciti da je muz papucar . Nije racionalno da zena ostane kod kuce akoКада жена трчи за каријером, а он чува дјецу и ради кућне послове. На западу све чешћи вид заједнице, баш гледала докумантарац прије неки дан. Неким мушкарцима и женама тако стварно и одговара.
Rodi se takavinteresuje me viđenje papučara, ali iz ženskog ugla
beta submisivni covek bez sopstvenog stava ili stavom koji ce pogaziti u roku od nista da bi doso do malo picqe, jer na drugi nacin valjda ne moze.ili jer zivi u strahu od zene.interesuje me viđenje papučara, ali iz ženskog ugla
beta submisivni covek bez sopstvenog stava ili stavom koji ce pogaziti u roku od nista da bi doso do malo picqe, jer na drugi nacin valjda ne moze.ili jer zivi u strahu od zene.
muskarcic koga ce svaka zenica ugaziti mocnom patofnom, jer eto da se ugaziti
sta te takvim ucini? ne znam verovatno jednim delom sa kakvim se sklopom licnosti rodis, a sa druge strane verovatno ima veze i sa odgojem. predominantna majka ili podjednako papucast otac? nemam pojma, znam da takve ne volim...
čupka, to ti je pičkopaćenik
a papuče su oni beskičmenjaci što se jednom rečju boje žene i nemaju pravo glasa u kući ili ga vrlo malo imaju ili misle da je svrha bračne zajednice udovoljavanje svakog ženskog hira. takvim te učini najviše propaganda. recimo ameri su najveće papuče na svetu zbog jakog femino lobija
Papucar ide u bioskop da gleda najnoviji ljubavni film jer njegova devojka skakuce od srece na sam pomene neke, Ane Karenjine, recimo...
Papucar ume da skuva kafu devojci i to bas onakvu kakvu ona voli...
Papucar nosi kese iz prodavnice i nije ga blam da kupi uloske jer nju boli stomak...
Papucar opere sudje posto cura spremi veceru...
Papucar bira njeno drustvo nasuprot muskom, internetu i televiziji...pa makar setali po kraju...
Malo je reci da volim tu dragocenu sortu muskaraca![]()
Joj, moja drugarica ima muza... zlatnu papucu. Pre neko vece nas dve iz teretane, kao idemo do nje na cedjenu narandzu. Ulazimo u stan, on stavio decu na spavanje, ukljucio Sade, spremio cedjenu narandzu i servirao cinijicu jagoda. Meni doslo da ga isamaram.![]()
Joj, moja drugarica ima muza... zlatnu papucu. Pre neko vece nas dve iz teretane, kao idemo do nje na cedjenu narandzu. Ulazimo u stan, on stavio decu na spavanje, ukljucio Sade, spremio cedjenu narandzu i servirao cinijicu jagoda. Meni doslo da ga isamaram.![]()
Ma nije znao da dolazim...to on možda zbog tebe?
O da. I nju sto ga napravi takvim...Pa zar pred njegovom zenom pobogu?
Ma nije znao da dolazim...![]()
Koji si klinac trazila tamo i pokvarila coveku uzivanje..kada je romanticno spremio da se kresne sa svojom zenomJoj, moja drugarica ima muza... zlatnu papucu. Pre neko vece nas dve iz teretane, kao idemo do nje na cedjenu narandzu. Ulazimo u stan, on stavio decu na spavanje, ukljucio Sade, spremio cedjenu narandzu i servirao cinijicu jagoda. Meni doslo da ga isamaram.![]()
Bolje da si sebe isamarala, nenajavljena upadas coveku u semu sa zenom.Joj, moja drugarica ima muza... zlatnu papucu. Pre neko vece nas dve iz teretane, kao idemo do nje na cedjenu narandzu. Ulazimo u stan, on stavio decu na spavanje, ukljucio Sade, spremio cedjenu narandzu i servirao cinijicu jagoda. Meni doslo da ga isamaram.![]()