Papović: Đukanović neće potpisati izmene Zakona o slobodi veroispovesti

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1609313317601.png

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Dragutin Papović očekuje da predsednik Crne Gore Milo Đukanović neće potpisati izmene Zakona o slobodi veroispovisti, koje je u ponedeljak usvojila skupštinska većina i da će ga vratiti Parlamentu na ponovno odlučivanje, prenosi portal RTCG.

1609313345546.png

Piše: FoNet 29. decembra 2020. 22.10 Izmenjeno: 22.45

„On ima pravo da ga vrati jednom Skupštini. Ja sam uveren da će se to desiti“, rekao je danas Papović.

On je naveo da je, po proceduri, prilikom vraćanja zakona u parlament na ponovno odlučivanje, predsednik u obavezi da obrazloži zašto je to uradio.

„Vladajuća većina je izmene i dopune tog zakona namerno usvojila na godišnjicu njegovog donošenja kako bi uzvratila udarac Demokratskoj partiji socijalista, odnosno prethodnoj vlasti“, ocenio je Papović.

link

СПЦ нема својину у Црној Гори јер попови немају никакве доказе да су у њиховом власништву објекти које користе. Објекти су грађени у време када СПЦ као верска организација није постојала. Одрицањем од права да ти објекти, а који представљају културну баштину Црне Горе, припадну Црногорској држави, оспорава се Црногорска сувереност и самобитност. Измене Закона о слободи вероисповести изгласане су против устава Црне Горе јер за изгласавање истих није било кворума; гласало је 40 уместо 41 посланика. Коалиција великосрпских шовиниста, смешних политиканата и клерикалаца, ускоро одлази на ђубриште историје!

СПЦ нема својину у Црној Гори јер попови немају никакве доказе да су у њиховом власништву објекти које користе.

Попови имају извод из Катастра непокретности, и то је начин на који се доказује власништво над некретнинама.

Pogledajte prilog 827594

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Dragutin Papović očekuje da predsednik Crne Gore Milo Đukanović neće potpisati izmene Zakona o slobodi veroispovisti, koje je u ponedeljak usvojila skupštinska većina i da će ga vratiti Parlamentu na ponovno odlučivanje, prenosi portal RTCG.

Pogledajte prilog 827595

Piše: FoNet 29. decembra 2020. 22.10 Izmenjeno: 22.45

„On ima pravo da ga vrati jednom Skupštini. Ja sam uveren da će se to desiti“, rekao je danas Papović.

On je naveo da je, po proceduri, prilikom vraćanja zakona u parlament na ponovno odlučivanje, predsednik u obavezi da obrazloži zašto je to uradio.

„Vladajuća većina je izmene i dopune tog zakona namerno usvojila na godišnjicu njegovog donošenja kako bi uzvratila udarac Demokratskoj partiji socijalista, odnosno prethodnoj vlasti“, ocenio je Papović.

link

СПЦ нема својину у Црној Гори јер попови немају никакве доказе да су у њиховом власништву објекти које користе. Објекти су грађени у време када СПЦ као верска организација није постојала. Одрицањем од права да ти објекти, а који представљају културну баштину Црне Горе, припадну Црногорској држави, оспорава се Црногорска сувереност и самобитност. Измене Закона о слободи вероисповести изгласане су против устава Црне Горе јер за изгласавање истих није било кворума; гласало је 40 уместо 41 посланика. Коалиција великосрпских шовиниста, смешних политиканата и клерикалаца, ускоро одлази на ђубриште историје!

Otkuda tebi to da nije bilo kvoruma?

Gde piše da se zakoni u Crnoj Gori izglasavaju većinom ukupnih poslanika?

Попови имају извод из Катастра непокретности, и то је начин на који се доказује власништво над некретнинама.

Ako i imaju to im je od katastra crvenih koje danas pljulju samo tako. I Amfilohije se pozivao na zakon iz 1977 u vreme litija.

Ako i imaju to im je od katastra crvenih koje danas pljulju samo tako. I Amfilohije se pozivao na zakon iz 1977 u vreme litija.

Не знам које је боје катастар, али знам да је то државни катастар Црне Горе, а у катастру пише да су цркве и манастири имовина Митрополије Црногорско-приморске. А власништо над непокретностима се доказује изводом из катастра непокретности.

Цркве и манастири су имовина МЦП (СПЦ), као и још много тога што је враћено кроз поступак реституције.

Видиш, мстиславе, све је то српско, и Црна Гора је српска (Спарта) и догодине летујемо на српском мору, и чекамо попис становништва у коме ће вас југословена *********а бити на нивоу статистичке грешке, јер ће народ коначно моћи слободно да се изјашњава на попису.

Несрећа која прати Црну Гору већ деценијама, је ове године нестала, следеће године се потврђује нестанак несреће, а од 2022. никада више неће бити оног старог сотонског.

Ma i da ne piše. Taj zakon im je bio teška glupost. Kao da je neko poricao da je npr Ostrog u CG. I kao da neko može premjestiti crkve i manastire.

Разуме се. Али мора да постоји и катастарски лист због усташа и црвених бандита, јер их то убија у појам.

U pitanju je reakcija Imperatora Đukanovića na stalne pokušaje da se Montenegro anektira od strane raznih ruskih agenata.

Анексија Црне Горе је само питање дана.

Чим дође до анексије, палимо на море без личне карте.

Само кеш, журке, провод, чке, алкохол, бар на плажи (они то зову шанк, не знам зашто), ноћно купање и Трокадеро!!!

Анексија Црне Горе је само питање дана.

Чим дође до анексије, палимо на море без личне карте.

Само кеш, журке, провод, чке, алкохол, бар на плажи (они то зову шанк, не знам зашто), ноћно купање и Трокадеро!!!
Ne znam, ja više ne idem u Bečiće posle 1995.

"Vruće pancerote sa sirom šunkom kečapom i origanom."

- "Šta je to?" začu se stidljivo.

Back