Paparazzo lov

Papa Smurf

Elita
Poruka
17.363
Ovo je fenomenalno zanimanje... Pozovu te, ti kao izmislis pricu kako si ih sam nasao, a onda ti se guzicarke nabijaju u objektiv...
Stvarno treba neko da bude malouman pa da poveruje u ovu budalastinu... Paparaco koji ljude snima dok cepaju gliserom velikom brzinom... Koji uhvati svaki detalj iz vise uglova dok se nase extra popularne zvezde cepe, vataju za intimne delove tela, i najprostije receno - poziraju...

Druga prica je da se nalaze na vecanju nekog extra poznatog lika za koga nikad nisam u zivotu cuo... no, dobro, ko je meni kriv sto sam neobavesten... Sustina je u tome da su im zabranili da prisustvuju vencanju... A oni ceo cin vencanja snimaju iz bar tri-cetiri ugla... I kad izgovaraju sudbonosno "da"... I dok se ljube i dok plesu... I niko ziv ih ne vidi... Niko ne primecuje tolike kamere i nepoznate ljude koji se vrte oko srecnog para... Uzas cime nas truju...

za one sa manje mozdanih celija, to je sve realno apsolutna istina sto gledaju.... i ne samo sto gledaju, nego i reprize prate istoga dana, kao da je premijerna epizoda, prave se da nisu gledali....

Pa, po ispovestima pojedinih novinara i urednika, nema tu problema... Pevacica ti kaze gde ce sutra da bude, ti se pojavio "kao slucajno" i odradis posao... I vuk sit i ovce na broju...
Nema tih 100 evra za koje oni nece da ih uhvate u najnezgodnijim pozama... :lol:

100e je mnogo. manje i od 50....za 100e mozs da legnes sa manje poznatim pevacicama i ostalim wannabe glumicama i takozvanim starletama

Nevezano za emisiju, jednom sam videla naslov u novinama-žute neke, razume se, kako je neka pevačica, zapamtih joj ime Marija Mara Stojadinović ispustila lubenicu.
Nema drugog objašnjenja no da je ista (koju niko živ ne zna) sama platila i pozvala fotografa da ovekoveči ispuštanje lubenice.

Back