jedite_kod_Joa
Elita
- Poruka
- 19.903
Европа је одавно кренула путем Византије,и одавно,већ,није хришћанска.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ogledalo:hehehe PANCER PAPA...jednom Hitlerovac uvek Hitlerovac !
Pa ako se to proširi i na Hrvatsko Muslimansku federaciju BiH, raspade im se država...jedite_kod_Joa:Међутим,ту није крај.Тек је почело...пример:напади на католичке цркве!
Није он то случајно рекао,све се плански одиграва.
И овако,је та `држава` пукла,само се чека датум који ће то озваничити.DraGo70:Pa ako se to proširi i na Hrvatsko Muslimansku federaciju BiH, raspade im se država...
То и јесте проблем.На ту чињеницу је Папа указивао:"Ne djelovati sukladno razumu, s Logosom, protivno je Božijem biću."Jerry Ropero:...
Ja ne znam da li je iko od vas procitao muslimansku svetu knjigu Kuran ali ja jesam. tamo se jasno muslimanima naredjuje da moraju da sire islam ratom, i sve nevernike ili konvertuju u islam ili pobiju i proteraju . ...
Jerry Ropero:Jednostavno islam je zla religija sam po sebi i koliko se god neki trudili to ne moze da se izbrise.
Видиш,није католицизам агресинван,већ су католици агресивни.То је суштина.My_Name_Is_Nobody:Pa pre bih rekao agresivna religija.Mada i katolicizam je tu negde.Drzi cvrsto drugo mesto.
My_Name_Is_Nobody:Negde sam procitao da po nekom prorocanstvu ovo treba da bude zadnji papa.
Pa mozda i ova njegova izjava ide u tom pravcu
SURbel:I sta bese na kraju - ko to rece da je papa svojom izjavom, ustvari, pozivao na DIJALOG?
Imam blagi utisak da - da je takva izjava dosla od strane muslimana ili, NE DAJ BOZE!, pravoslavaca - da bi se tada nazvala govorom mrznje.....