Papa Franja u poseti Iraku: Sastanak sa vrhovnim šiitskim sveštenikom i međureligijska molitva

papa?...igrač cionista iameričke duboke države...južnoamerički ljevičar koji prekraja vjeru i bibliju po uputama svojih mentora koji zagovaraju zlatnu milijardu kao onaj NATO agent turčin bartolomej koji svjesno radi na uništenju pravoslavlja i njenog razdvajanja...
Кад се таква гамад представља и издаје за вође Хришћана, зар је чудно што муслимани мрзе Хришћане?

Ако је за утеху, истински Хришћани увек по правилу сматрају умерене муслимане за боље вернике од та два масонска исчадија и патолошка лажова, који су брука за цело човечанство, а камо ли за неку религију...

Нема шта размотрено давно, да се опет рзматра, то је невера протестантска и римска...

Откровење Јованово, је свети апостол Јован Богослов писао на острву Патмос, где је био прогнан из Ефеса са својим учеником светим Прохором, око 90те године АД (лета Господњег)... Ушло је у ред канонских, али ван црквенослужбених списа, због узвишеног описа ЧИСТО НЕБЕСКИХ КРЕТАЊА и спада у најчистије пророштво, без икаквих откључавања за оне који се не баве духом...

Има чак и пећина коју су древни православни подвижници претворили у мали манастир који по Откровењу и дан данас носи име...

Ал пошто протестанти одрекну све што им се не поклапа у њину мантру, зар је чудно што су најузвишенији спис у Библији изнегирали?

Деловаше ми тако уверено, да сам оставио могућност да додатно проверим на неком другом месту.
Ја немам никакв проблем са тим текстом, и сам текст нема проблема са општом сликом, јасна му је порука да божанска сила и правила тријумфују, у свакој фази и на концу.

Деловаше ми тако уверено, да сам оставио могућност да додатно проверим на неком другом месту.
Ја немам никакв проблем са тим текстом, и сам текст нема проблема са општом сликом, јасна му је порука да божанска сила и правила тријумфују, у свакој фази и на концу.
Имаш Свето Предање Православно - не тражи више... то нам је правило дао свето Јован Златоусти, исто небески човек и богослов крајњег степена...

Иначе, ко тражи веће, губи из вреће

Back