Pao mi teg na nogu? :(

Anoniman333

Primećen član
Banovan
Poruka
634
Pre 3 dana u teretani iz ruke pao mi je teg od 10kg na stopalo direktno po vec "napetoj" veni, nisam bio u prilici da odem lekaru, to cu tek moci u ponedeljak, ne verujem da je gost u pitanju, samo me zanim da li je opasno udarac po veni, za ovo dana nisam osetio nikakvu vrtoglavicu ili slicno, samo imam ogroman otok koji sporo slabi, zasad sam samo drzao noge u mlakoj i slanoj vodi, i neke obloge od luka i soli :lol:

meni je drug presao kolima preko stopala i malo iskrenuo, nisam mogao da stojim 10dana a stopalo mi je bilo 3x vece nego sto treba da bude, takp da sam ubedjen da ti nece nista biti, najgora stvar je da ti naprsne kost ili da je slomis a kako mozes da koristis nogu onda nema razloga da panicis...

Kupi takozvanu "Konjsku" mast,ali zelenu,ona hladi i mazi sa njom bar 3-4 puta dnevno i kad namazes lezi pola sata i drzi nogu podignutu na nekom peskiru,da stoji izolovano stopalo od kreveta. :D Pored toga mozes preko noci staviti luk u carapu i drzati tako,uradi to bar 4 veceri i otok ce spasti. ;) A u ponedeljak obavezno kod doktora da se to snimi i da se vidi da nesto nije puklo ili napuklo. Pozz

A što svi pacijenti koriste tu 'konjsku mast' ..dobro ajde medicina nema ništa protiv ičega što ne odmaže, ako pomaže tim bolje..
Inače ne znam zašto bi čekao ponedjeljak..uvijek ima zamjenski ljekar a i hitna je tu. Rtg i ortopedski pregled su rutina..
Umjesto te konjske masti uzmi neku NSAIL mast i tbl ..tipa ibuprofena, led,mirovanje ..ako ćeš već čekati ponedjeljak što ti nije moj savjet ...

Kupi takozvanu "Konjsku" mast,ali zelenu,ona hladi i mazi sa njom bar 3-4 puta dnevno i kad namazes lezi pola sata i drzi nogu podignutu na nekom peskiru,da stoji izolovano stopalo od kreveta. :D Pored toga mozes preko noci staviti luk u carapu i drzati tako,uradi to bar 4 veceri i otok ce spasti. ;) A u ponedeljak obavezno kod doktora da se to snimi i da se vidi da nesto nije puklo ili napuklo. Pozz

Meni je pomogla kad su me bolela leđa i kolena...Nekako opusti taj deo tela...

Back