PANINI album - Rusija 2018

Da li sakupljate slicice za WC 2018 ?

• Da

• Ne

• Bih ali preskupo je

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

fanstebre

Poznat
Poruka
9.965
k5flalK.jpg

Evo jedne teme o lopovskom projektu pa ko hoce da da svoje misljenje nek izvoli. Sve sto je negativno u modernom fudbalu moze da se ogleda u ovom albumu. Nekad je bilo uzivanje skupljati slicice, a danas je to preskupa zabava.

70 - 80 hiljada dinara za album ? Jel to zabava ili maltretiranje ?
http://www.alo.rs/preskupe-panini-slicice-ovoliko-kosta-da-se-popuni-album/155817

Album je 200 dinara i kutija sličica(50x5) oko 3200 na buvljaku ili 4000 u redovnoj. Dovoljne su tri kutije da se realno popuni do 150-200 zaostatka a ostalo se razmeni. Znači realno oko 100-150 evra max treba da bi se završio album osim ako neko baš nije kurate sreće a i onda teško da bi 200 trebalo da pređe.

Te cifre su sulude što su preračunali 70-80.000. To bukvalno može biti slučaj ako samo kupuješ bez menjanja pa računaš na verovatnoću. Ovo govorim kao neko ko ih skuplja i verovatno bih završio da imam vremena da skoknem do Terazija gde su organizovane menjaže. Čak i preko podforuma ovde na forumu jedno 80-90 je razmenjeno. Uloženo oko 100-njak evra.

Dajte recite mi gde na Buvljaku ima da se uzmu ona jeftinija pakovanja. Otisao bih za vikend, cuo sam da tamo mnogi uzimaju, ali gde da nadjem prodavce. Stavise, neki su komentarisali da ih nije bilo kada je ovaj album pusten u prodaju, pa se nadam da su se u medjuvremenu pojavili. I ako neko zna neku kombinaciju gde imaju da se uzimaju jeftinije kesice. Ja sam kesice kupovao kod Moskve kod onih preprodavaca sto uvek prodaju i slicice na komad po sumanutim cenama. Tamo je kesica bila 10 dinara jeftinija. Ako ima neko da zna nesto slicno neka javi.

Album je 200 dinara i kutija sličica(50x5) oko 3200 na buvljaku ili 4000 u redovnoj. Dovoljne su tri kutije da se realno popuni do 150-200 zaostatka a ostalo se razmeni. Znači realno oko 100-150 evra max treba da bi se završio album osim ako neko baš nije kurate sreće a i onda teško da bi 200 trebalo da pređe.

Te cifre su sulude što su preračunali 70-80.000. To bukvalno može biti slučaj ako samo kupuješ bez menjanja pa računaš na verovatnoću. Ovo govorim kao neko ko ih skuplja i verovatno bih završio da imam vremena da skoknem do Terazija gde su organizovane menjaže. Čak i preko podforuma ovde na forumu jedno 80-90 je razmenjeno. Uloženo oko 100-njak evra.

To prvenstveno treba da bude pristupacno deci. I nije svaki grad u Srbiji Beograd. Opravdanja nema, preterali su.

To prvenstveno treba da bude pristupacno deci. I nije svaki grad u Srbiji Beograd. Opravdanja nema, preterali su.

Svaki grad ima svoj buvljak manje više. Cenu je odredio Panini i ne možeš tu mnogo da utičeš. Ovdašnji distributer samo prati. Panini se orijentiše prema pre svega zapadnom tržištu i odraslim kolekcionarima tako da ih muke srpske,balkanske i ine sirotinjske dece slabo dotiču.
Činjenica je da deca teško od džeparca mogu ovo sebi da priušte kao moja generacija što je mogla neposredno pre rata. Ali tako je.

Ipak ovakvi tekstovi sa takvim "crnim" proračunima su debilni i pre svega netačni, samo obeshrabruju ljude.

Back