Panika u Kremlju?

Почиње да ми буде мука и смешно, удвојено, када читам какве се све глупости овде каче силни домаћи а посебно комшијски тролови?!
Најјачи су линкови ка западним изворима.
Колико је ортодоксних бљувотина окачено, линкујући западне изворе, простомје шокантно. Посебна су прича кроасанаски извори. То је дно дна!
Само да вам кажем, у уторак увече, био је велики покрет руских стратешких снага! Фамозна светлост је ласерско заслепљивање сателите да би се ракете Јарс распоредиле на одрђене локације. Више од тога вам нећу рећи!
Одмах сутрадан, Борељ је изјавио да је за дипломатско решење а САД су одустале од давања Украјини ракета за хајмарс, даљности 300 км.
Пишите шта хоћете, ваш проблем али једно знајте. Русија је спремна да иде до краја!
Или ће запад прихватити стварност, да је њихова бахата политика наметања воље свима завршена или нека се спреме за тотални рат.
Русија је за исти спремна!
Ima li zorta posle raketnog napada na Kerč

Šumin.info ti je pro-ruski sajt

Samim tim on prati waswas (šaptanje) Đavola
djavo sapuce ukri PODOLJAKU:

„Крим, мост, почетак. Све нелегално мора бити уништено, све украдено мора бити враћено Украјини, све што је Русија окупирала мора бити уништено“, написао је Подољак на Твитеру.

ovo niko nije demantovao, znaci da ti dezavuises - dzeg, u vranje nema laganje.
tvoji su teroristi, obrisace ih ruje.

djavo sapuce ukri PODOLJAKU:

„Крим, мост, почетак. Све нелегално мора бити уништено, све украдено мора бити враћено Украјини, све што је Русија окупирала мора бити уништено“, написао је Подољак на Твитеру.

ovo niko nije demantovao, znaci da ti dezavuises - dzeg, u vranje nema laganje.
Krim se nalazi u Ukrajini

Samim tim jedini terorista ovde je SNS

Руси не да не одступају него напредују миц по миц годинама уназад, онолико брзо колико њима то одговара.

А запад што више посустаје то ради већу пропаганду.....као гебелс некад......хехе

Krim se nalazi u Ukrajini
pa, recimo da se nalazi, u redu, i sta onda?
kijevski rezim je teroristicki, vrsi teror akcije u svojoj zemlji, i taj rezim mora komplet da se pocisti, smeni, mora da ode sa vlasti

rusi su ispali budale sto su rekli denacifikacija, demilitarizacija, a trebali su da rade na eliminaciji terorista u kijevu,... glupi, sada im se to obija o glavu

ej, pa oni su sa teroristima sklapali i neke minske dogovore, a ja sam lepo rekao da je to suludo!~JOS ONDA

KAKVE VEZE IMA CIJA JE TERITORIJA, CIJA JE ZEMLJA, UKRAJINA ILI RUSIJA? TERORISTA SI CIJA GOD DA JE ZEMLJA.

Nisi u poziciji da postavljaš uslove, pošto vi Boljševici gubite na bojnom polju.
radi se o vecitoj zameni teza:
  • kao rusi se mesaju u izbore, a trazi se da putin ode, ranije asad
  • bojno polje, a hvali se da se rusi most i ostali civilni ciljevi, granatiraju se naselja godinama
  • kao rusi ce da koriste nuklearno, a radi se o nuklearnoj uceni kada se gadja nuklearka
  • itd, nema kraja vasim zamenama teza, dok nismo dosli do narkomansko-teroristicke ucene da zapad treba preventivno da udari na rusiju, jer ce ova da upotrebi nuklearno - treba videti da li je samo kokain kod zelenskog u pitanju, jer bi se reklo da nije samo on

Почиње да ми буде мука и смешно, удвојено, када читам какве се све глупости овде каче силни домаћи а посебно комшијски тролови?!
Најјачи су линкови ка западним изворима.
Колико је ортодоксних бљувотина окачено, линкујући западне изворе, простомје шокантно. Посебна су прича кроасанаски извори. То је дно дна!
Само да вам кажем, у уторак увече, био је велики покрет руских стратешких снага! Фамозна светлост је ласерско заслепљивање сателите да би се ракете Јарс распоредиле на одрђене локације. Више од тога вам нећу рећи!
Одмах сутрадан, Борељ је изјавио да је за дипломатско решење а САД су одустале од давања Украјини ракета за хајмарс, даљности 300 км.
Пишите шта хоћете, ваш проблем али једно знајте. Русија је спремна да иде до краја!
Или ће запад прихватити стварност, да је њихова бахата политика наметања воље свима завршена или нека се спреме за тотални рат.
Русија је за исти спремна!
Laserski precnik 5+ metara ?

Usrali se Ukri, eno zamalo ne srusise most na Krimu.

radi se o vecitoj zameni teza:
  • kao rusi se mesaju u izbore, a trazi se da putin ode, ranije asad
  • bojno polje, a hvali se da se rusi most i ostali civilni ciljevi, granatiraju se naselja godinama
  • kao rusi ce da koriste nuklearno, a radi se o nuklearnoj uceni kada se gadja nuklearka
  • itd, nema kraja vasim zamenama teza, dok nismo dosli do narkomansko-teroristicke ucene da zapad treba preventivno da udari na rusiju, jer ce ova da upotrebi nuklearno - treba videti da li je samo kokain kod zelenskog u pitanju, jer bi se reklo da nije samo on
Šta reći o vašim Glupim napisima da kad vi napadnete tuđu zemlju, tamošnji ljudi su uljezi i teroristi

To samo rusko-naprednjački mozak može okotiti

Šta reći o vašim Glupim napisima da kad vi napadnete tuđu zemlju, tamošnji ljudi su uljezi i teroristi

To samo rusko-naprednjački mozak može okotiti
ja nisam bio amer kada su tudje zemlje napadane, nego sam skoro postao amer, i od tada se mi ameri samo povlacimo iz zemalja koje smo napadali kao npr. avganistan, kazem ne mojom krivicom, jer tada nisam bio amer, ni za vreme bombardovanja 99, nego srbin, beogradjanin, a ti sele oklen si mala?

ja nisam bio amer kada su tudje zemlje napadane, nego sam skoro postao amer, i od tada se mi ameri samo povlacimo iz zemalja koje smo napadali kao npr. avganistan, kazem ne mojom krivicom, jer sam tada nisam bio amer, ni za vreme bombardovanja 99, nego srbin
Ali upasti u Zaporožje i Krim, i onda se čuditi kako vas neko isteruje odatle, je stvarno dno

Ali upasti u Zaporožje i Krim, i onda se čuditi kako vas neko isteruje odatle, je stvarno dno
trebali su da priznaju ruse i ruski jezik na tim teritoriama, i ovi ne bi upadali, ali ne, glupe ukre su odabrale terorizam, a kada je terorizam u pitanju, NEMA GRANICA, obrisu se gumicom, shvati to je nova realnost, ne kukamavci bezveze, to je sada rusija, priznavao zapad ili ne, ko pokusa sa strane da je istera [npr. poljska] ima da bude njukovan, a jadne ukre ce da dobiju po picci konvencionalnim oruzjem, a ne nuklearnim

Ma mi smo jači, nego samo se čudim koliko ste ludi bili da udarite na gospodina Bajdena
americke kolege kazu da je sve ovo jer je bajden WEAK, afroamer koji nema sanse da je za trampa bio, sada kaze, da sa trampom putin ne mogao tako ostro, i da ne bi smeo da takne ukrajinu
ja samo kolutam ocima, i kazem, pa da tramp je pregovarac, isposlovao bi nesto, pripretio pametnim rakehetlama kao u siriji

Poslednja izmena:
Tvoja Ana Brnabić je crni patuljak u poređenju sa svim gorepomenutima
Жао ми је, али нисмо се упознали. Ко си ти? Схвататли да сте на српском форуму? Одлично је што сте ове недеље нашли времена између покатоличавања и Трансвестит парада за деце да говориш о Србији и Русији, Волимо да видимо једноставне умове који подржавају друге једноставне умове.као Олимпијада за инвалиде

Poslednja izmena:

Back