PANIKA U FLORIDI Pucnjava u Orlandu, IMA ŽRTAVA

Iz kancelarije šerifa je potvrđeno da ima više žrtava i rečeno je da je trenutno situacija pod kontrolom.

Pucnjava se desila u jutarnjim časovima po lokalnom vremenu u istočnom delu grada, objavio je list "Orlando sentinel".

Incident se desio manje od sedam dana uoči godišnjice pucnjave u noćnom klubu "Pals" u ovom gradu, u kojoj je ubijeno 49 osoba. To je bilo najveće masovno ubistvo u istoriji SAD.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svi smo tuzni zbog pogibije ovoliko pripadnika izuzetne nacije.

Prihvataš li zlodela koja su učinjena "u tvoje ime"?

odmah prihvatam da se prebroje stradali na teritoriji bivse sfrj u dvadesetom veku.

da se ustanovi ko je koga napadao, da se evidentiraju hronoloski i slovenacki zlocini, tudjmanov poklic za razbijanje sfrj `hrvatska strojnica u hrvatskim rukama` i alijino da `prihvata cenu rata.`

veliki je bezobrazluk na srpskom forumu propagirati srpsku krivicu

Pošto među žrtvama nema nijedan Miodrag ili Radmila, možemo se veseliti kao što su se oni veselili kad su gađali Straževicu.

ne vesilim se
sa svim sto su nam uradili, nisu uspeli da me promene da se radujem zlu
ali ne mogu ni da ih zalim
onako, sve jedno mi je
kad znas da neko cini i podrzava zlo, ne mozes da zalis zbog posledice koja mu se desava
kad u basti unistavas kulturu od koje imas koristi, ne moze da mi te bude zao kad ti poraste korov

KRVOPROLIĆE U TEKSASU Uleteli u tržni centar, pa ispalili RAFALE PO LJUDIMA (VIDEO)

Policijske snage El Pasa, grada u Teksasu, brzo su odgovorile na poziv da su u jednom tržnom centru naoružane osobe ispalile rafal u kom je više ljudi izgubilo život ili je ranjeno.

Informaciju da ima stradalih potvrdila je i Olivija Zepeda, šef kabineta gradonačelnika, koja je napomenula da su osumnjičeni u pritvoru, ali nije htela da precizira ni koliko je bilo napadača, ali ni koliko ima žrtava.
--------------------------------------------------------------------------------------------
O maj Gad :sad2:

Back