Panasonic CQ-C1465N

pele27

Primećen član
Poruka
959
U kolima imam ovaj model CD playera. On ima opciju AUX IN i mesto za ubadanje dzeka na plocici. Zanima me sta se tu moze 'ubosti'? Mislio sam mozda da napravim neku kombinaciju da u tu rupu ubodem dzek, a da sa druge strane bude citac USB-a tako da, recimo batalim diskove i da muziku bacam na flash i da tako slusam. Da li je to izvodljivo? Sta da radim kad nemam muziku koja ima USB :(

U kolima imam ovaj model CD playera. On ima opciju AUX IN i mesto za ubadanje dzeka na plocici. Zanima me sta se tu moze 'ubosti'? Mislio sam mozda da napravim neku kombinaciju da u tu rupu ubodem dzek, a da sa druge strane bude citac USB-a tako da, recimo batalim diskove i da muziku bacam na flash i da tako slusam. Da li je to izvodljivo? Sta da radim kad nemam muziku koja ima USB :(

Nemoj da si ..KOMPLIKUJEŠ BEZ POTREBE...;)

Kupi ..LEPO...MP3 FM MODULATOR..:ok:.. košta oko 1000 din...;).

Ubodeš ga u ...UPALJAČ ZA KOLA....ubodeš u njega... FLEŠKU SA MUZIKOM...i na svom auto-radio aparatu...NAĐEŠ STANICU NA KOJOJ RADI ..MP3 FM MODULATOR..;).i ..SLUŠAŠ...u...STEREO TEHNICI...:ok:.

Pored ..FLEŠKE...u pomenuti ..MP3 FM MODULATOR...možeš da ubodeš i...CD PLEJER...ili...STEREO MIKROFON...;)

Ja zaista ne vidim kako pacenici pate za novotarijama!
1.Malo li je 200 pesama na jednom CD-u i koliko vam treba vremena da sve preslusate
2.Ubodes flash i slusas i posto strci moze lako da se desi i da ga polomis,krtka tura i gasis auto ali treba skinuti plocicu sto znaci vadis i flash pa tek onda plocicu.Ponovo palis auto stavljas plocicu i flash ali posle 1 km opet gasis auto i ajmo opet ponovo!!!:dash:
Zar nije jednostavnije imati CD disk koji stalno stoji ubacen u CD plejer i koji ne smeta a krece uvek odande gde si stao.Pa dok dodjes do mora neces preslusati sve pesme sa tog cd-a.
Kako volimo da komplikujemo to je strasno a svi imamo cd rezac u kompjuteru a da smo glupi je ocigledno dok hocemo flash jer je na njega lakse prebaciti muziku a koju ispada da svaki dan prebacujemo.Pa ne postoji toliko pesama koliko se prebacuje! Ocigledno!

Back