njicata
Zainteresovan član
- Poruka
- 300
Primecujete li razliku? Meni se nikako ne dopadaju. Moj sin nosi 4, i neretko je mokar, jer je aktivan i pelene mu se pomeraju. Sa Total Care pampersom nismo imali takvih problema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njicata:Konacno! Taman sam pomislila da niko ne koristi Pampers ...
Moje dete ima 10kg, a ovaj pampers je 7-18kg, tako da mislim da mu jos nije vreme za veci. Problem je u tome sto vise nigde ne mogu da nadjem Total care.
I ja mislim da treba da predje na vece.njicata:Konacno! Taman sam pomislila da niko ne koristi Pampers ...
Moje dete ima 10kg, a ovaj pampers je 7-18kg, tako da mislim da mu jos nije vreme za veci. Problem je u tome sto vise nigde ne mogu da nadjem Total care.
Petka:I ja mislim da treba da predje na vece.njicata:Konacno! Taman sam pomislila da niko ne koristi Pampers ...
mama modesty:Petka:I ja mislim da treba da predje na vece.njicata:Konacno! Taman sam pomislila da niko ne koristi Pampers ...
Zar nece biti prevelike ako dete ima 10 kg a Pampers 4 je od 7-18 kg?
odgovor....kupiti vece pelene npr 6 pampers...,drugu firmu,npr huggies su malo sire,kazu i bony supprims.njicata:I ovom mom se useku! Pokusac sa peticom koliko danas!
Interesuje me samo sta rade majke cija su deca jako napredna i teska, a jos uvek nisu naviknuta na nosu.