mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.662
Znajući vlast to će biti još jedan pakao. Već danima mi kopaju i buše oko semafora kod beograđanke, sekli su asvalt 20 metara od semafora i stavili neke žice a pored mali šahtovi italijanske proizvodnje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ce Vesic i kompanija da se ugrade u cenu ima da vas kosta kao ona fontana.Znajući vlast to će biti još jedan pakao. Već danima mi kopaju i buše oko semafora kod beograđanke, sekli su asvalt 20 metara od semafora i stavili neke žice a pored mali šahtovi italijanske proizvodnje.
Ugradnja je izvesna i uobičajena pojava na ovim prostorima, a kako će to funkcionisati ostaje da vidimo. Možda bude i dobro.To ce Vesic i kompanija da se ugrade u cenu ima da vas kosta kao ona fontana.
Meni je ta strijelica ulijevo ok. Još prije rata je su postojale u Sarajevu.То изгледа додају стрелицу за лево, нема више да уђеш у раскрсницу кад скрећеш лево, видео сам да су то додали на неким семафорима на којима није било раније.
И сад се чека читаву вечност да ти се отвори зелено светло, али њима то супер, више се горива троши и купује.
Било их је и овде на јачим раскрсницама. Сад су решили да их ставе на све семафоре, што везе с мозгом нема и кочи саобраћај.Meni je ta strijelica ulijevo ok. Još prije rata je su postojale u Sarajevu.