Pametni semafori u centru Beograda?

То изгледа додају стрелицу за лево, нема више да уђеш у раскрсницу кад скрећеш лево, видео сам да су то додали на неким семафорима на којима није било раније.
И сад се чека читаву вечност да ти се отвори зелено светло, али њима то супер, више се горива троши и купује.

Mozes da stavis semafore na kojima non stop pici zeleno svetlo i gaze se pesaci.

Kada krene 20.000 ljudi sa bg na vodi bice nezapamcenog kolapsa. Ne postuju urbanisticki plan. Bg ce uskoro morati da predje na letece automobile zeljka kokaina mitrovica. Ili da gaze devojcice na pesackom kao njegov sin.

То изгледа додају стрелицу за лево, нема више да уђеш у раскрсницу кад скрећеш лево, видео сам да су то додали на неким семафорима на којима није било раније.
И сад се чека читаву вечност да ти се отвори зелено светло, али њима то супер, више се горива троши и купује.
Meni je ta strijelica ulijevo ok. Još prije rata je su postojale u Sarajevu.

To što stavljaju sada je mislim elektromagnetno polje koje meri prisutnost tj nailaženje vozila u noćnim časovima pa će otvarati semafor lagano po potrebi. Svuda će biti crveno pa ako naiđe auto otvori semafor. Glupost neopevana al ajde. Noću neće moći da se vozi teh gledano treba da miliš drugom da bi stigao na zeleno. Drkaju nas majmuni!

Не требају никакве стрелице да буду ако се саобраћај у оба правца пусти у мало другачијем времену, не потпуно поклопљено.

Можда ћешће треба дозвољавати скретање десно помоћу стрелица (барем тамо где тиме се не би ометао гсп).

Back