buudala Stara legenda Poruka 82.189 21.06.2024. u 11:50 - Pametni algoritmi probijaju većinu lozinki za manje od 60 sekundi #26 Sizif: Pa veća je šansa da ti ukradu novčanik nego da ti zloupotrebe e-banking. Osim ako nisi izraziti antitalenat. xD Kliknite za proširenje... Kako da ne. Zato se valjda i prodaju oni plekani novčanici za kartice
Sizif: Pa veća je šansa da ti ukradu novčanik nego da ti zloupotrebe e-banking. Osim ako nisi izraziti antitalenat. xD Kliknite za proširenje... Kako da ne. Zato se valjda i prodaju oni plekani novčanici za kartice
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 63.323 21.06.2024. u 11:52 - Pametni algoritmi probijaju većinu lozinki za manje od 60 sekundi #27 buudala: Kako da ne. Zato se valjda i prodaju oni plekani novčanici za kartice Kliknite za proširenje... Ti plekani novčanici su korisni samo za one koji prodaju te novčanike.
buudala: Kako da ne. Zato se valjda i prodaju oni plekani novčanici za kartice Kliknite za proširenje... Ti plekani novčanici su korisni samo za one koji prodaju te novčanike.
buudala Stara legenda Poruka 82.189 21.06.2024. u 12:03 - Pametni algoritmi probijaju većinu lozinki za manje od 60 sekundi #28 Sizif: Ti plekani novčanici su korisni samo za one koji prodaju te novčanike. Kliknite za proširenje... Ja čujem da ih kupuju i oni što su u plusu na računu.
Sizif: Ti plekani novčanici su korisni samo za one koji prodaju te novčanike. Kliknite za proširenje... Ja čujem da ih kupuju i oni što su u plusu na računu.
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 63.323 21.06.2024. u 12:59 - Pametni algoritmi probijaju većinu lozinki za manje od 60 sekundi #29 buudala: Ja čujem da ih kupuju i oni što su u plusu na računu. Kliknite za proširenje... Pa kupuju ih svi oni koji ne znaju ništa o tome a imaju vune za šišanje.
buudala: Ja čujem da ih kupuju i oni što su u plusu na računu. Kliknite za proširenje... Pa kupuju ih svi oni koji ne znaju ništa o tome a imaju vune za šišanje.