blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
pa dobro meni je vokabular malo "uzi" nego vecini ali shvatio si pitanjce?! 8)Pirate:Mislim da je rec UVLACIS pomalo prejaka za ovakvu vrstu izjave koju sam dao... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro meni je vokabular malo "uzi" nego vecini ali shvatio si pitanjce?! 8)Pirate:Mislim da je rec UVLACIS pomalo prejaka za ovakvu vrstu izjave koju sam dao... :wink:
ne bi se ja bas slozio GLEDE konstatacije o tvome vokabularu ....a pitanjce sam shvatio...o da, shvatio sam ga 8-) :wink:blondi:pa dobro meni je vokabular malo "uzi" nego vecini ali shvatio si pitanjce?! 8)
pa jeste da se trudim ali ipak mi isti stvara probleme :?Pirate:ne bi se ja bas slozio GLEDE konstatacije o tvome vokabularu ....a pitanjce sam shvatio...o da, shvatio sam ga 8-) :wink:
Tüdi za vokabular se nikaj ne boj....jako ti dobro gre... :wink:blondi:pa jeste da se trudim ali ipak mi isti stvara probleme :?
PS: drago mi je sto shvatas tako brzo 8)
Ma samo sam ti hteo pokazati kako to izgleda kad neko stvarno ima los vokabular ;-)blondi:ajd necu sad da ti ispravljam gramaticke greske - osudice nas chatovanja 8)
Pirate:ZASTO JE STVORENA I NEPRESTANO SE PROVLACI GLUPA RECENICA DA SE MUSKARCI BOJE PAMETNIH I USPESNIH ZENA?
krvolok:Pa, el ova tema JOŠ nije premeštena na " Naučnu fantastiku " ?!? :shock:
Da....pitanje ti je na mestu...izmedju uspeha i pameti nema bas puno vezivnog tkiva 8-)Tuzni_patak:Gledam , uvek sve suprotno....
Kad glasam za nešto , većina izglasa totalno ubedljivo suprotno...
Ja glasao da zazirem od uspešnih žena, a anketa pokazala da sam u 25%.
--------------------------------------------------------------
Uglavnom zato što su uspešne retko i ispoljene, i zato što su previše puta isfrustrirane , i ne retko i totalno skriveno lude....
Što li brkate uspešne i pametne?
mozda bolje....obrijane pametne i uspesne? 8-)Betty:e, aj otvori temu BRKATE PAMETNE & USPEŠNE![]()
U pravu si uspeh je relativna stvar....i uglavnom je uspesnost u oku posmatraca.... 8-)jagodica:ali nemoguce je da je neko u svemu neuspeshan..negde mora da nesho zna