Pametna zena

zla baba

Aktivan član
Poruka
1.093
e sad sta je po vama pametna zena
izvuci cu iz konteksta recenicu ali otprilike je ovako nekako izgledalo...sedela sam u radnji i nisam htela da cujem..al sam ipak cula...njih dvoje raskidaju....i on dramoserise dramoserise i na kraju joj kaze
ti si pametna zena.....preziveces
htela sam da mu razbijem nos, a ona je mica mala samo pognula glavu :(
isto tako znam da je ta recenica upotrebljena kad je moja drugarica dobila otkaz....ti si pametna zena
kad sam ja zapala u teskoce i trazila pomoc umesto iste dobila sam pohvalu da sam pametna zena
bas cudno
ono pametna zena se ko kanda koristi kad nas neko ili nesto shebava...ili ja to tripujem
sta kazete drage koleZinice i koleZe :)

izvuci cu iz konteksta recenicu ali otprilike je ovako nekako izgledalo...sedela sam u radnji i nisam htela da cujem..al sam ipak cula...njih dvoje raskidaju....i on dramoserise dramoserise i na kraju joj kaze
isto tako znam da je ta recenica upotrebljena kad je moja drugarica dobila otkaz....ti si pametna zena
kad sam ja zapala u teskoce i trazila pomoc umesto iste dobila sam pohvalu da sam pametna zena
bas cudno
ono pametna zena se ko kanda koristi kad nas neko ili nesto shebava...ili ja to tripujem

To se moze posmatrati u fazonu, ti si pametna zene sto se nerviras zbog toga, pametna si snaces se ne brinem ja za tebe ili tako nesto...

'lepa si, pametna' i sl sam već čula, kolektivno se koristi kao antiraskid tretman... a trebalo bi da aludira na: nikada nećeš naći ovakvog kao što sam ja.
prefrigani manipulatori često koriste ovakve fraze ne bi li napumpali sopstveni ego i naizgled umirili savest.
čak i ja jednom... a u sebi se mislim: samo se tornjaj od mene, više. al ne mrdaj s klupe za rezervne igrače.

bas cudno

A šta kažeš nisi htjela da čuješ al' eto desilo se.:D
Tanki zidovi ,otvorena vrata :lol:

'lepa si, pametna' i sl sam već čula, kolektivno se koristi kao antiraskid tretman... a trebalo bi da aludira na: nikada nećeš naći ovakvog kao što sam ja.
prefrigani manipulatori često koriste ovakve fraze ne bi li napumpali sopstveni ego i naizgled umirili savest.
čak i ja jednom... a u sebi se mislim: samo se tornjaj od mene, više.
a ja volim kad su mi jednom rekli da sam pametna...tom sam rekla isto tako umilnim glasicem...pop... mi :zcepanje:

a ja volim kad su mi jednom rekli da sam pametna...tom sam rekla isto tako umilnim glasicem...pop... mi :zcepanje:

meni da sam lepa, jel to hendikep u odnosu na tebe?
a pomislila sam isto... pa još i: šta će mi lepota bez tebe? :rida:
žene su neopevane ćurke... čim zasvrbi dole, mozak zabaguje.

a ja mislila ovo tema 'moja drugarica'... ybg.

Poslednja izmena od moderatora:
pa da kao nije bila pametna sto je trpela takvog umesto sutnula pa kao da joj nahrani ego..a zna da sebi to radi ne bi li ispao dobar..slabo srecem pametne zene pa ne mogu reci definiciju..bar da ne lici na ovcu i da ne pusta muda

meni da sam lepa, jel to hendikep u odnosu na tebe?
a pomislila sam isto... pa još i: šta će mi lepota bez tebe? :rida:
žene su neopevane ćurke... čim zasvrbi dole, mozak zabaguje.
u odnosu na mene.....je hendikep hahahahahha...ja sam uzasno pametna...pitaj koto :D
a i odnosu na tog..........nije...cak naprotiv...prednost <3

ps...e ljudi...tako...videla sam vas...malo spamovala.....pozdravljam vas...vidimo se opet za par meseci cmokkkkkk

Poslednja izmena:
Kad god su mi u životu govorili ''ti si pametan momak...'' uvek sam imao potrebu da što pre uradim nešto glupo. U raspravi uvek treba pokazati suprotnoj strani da nije u pravu, šta god bilo u pitanju.

ma ne treba... ako se koristi ovakim stvarima, poželeti mu sreću u daljoj karijeri profesionalnog lažova i manipulatora, složiti snuždenu facu i u sebi biti srećan što ti nisi taj koji mora obaviti prljaviji deo posla.

e sad ne znam da li je tema sta je to stvarno pametna zena ili se to pametni si i sl tumaci ali ajde odgovoricu na oba
pametna zena je ona koja nadje nacin da ostvari ono sto zeli a da nikog ne ugrozi

a to pametna si i sl. zvuci lazno, i jeste, koristi se u manipulativne svrhe, ali ono sto je praksa pokazala jeste da recenica odslikava jedno unutrasnje misljenje onoga ko to govori a da toga nije ni svestan
na posredan nacin
al se izlupah bas :aha:

Back