latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
Ne diraj ga cicak, zabavlja me sa svojom gluposcu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da znas da ti je to pametno...bolja sam u tome nego u braku...
![]()
A na koji status kod tebe okidaju?? Msm uputi i mene... posto zbog stila i lepog oblacenja, nije sigurno...
Vrv ne peres zube, pa zato... msm padaju......kod Bokija...znas kako... obozavam momente iznenadjenja na zenskim licima kada se upustimo u malo ozbiljnije razgovore.
Boki npr ne kaci fotke ovoga i onoga po fejsu i takvim vidovima medija...on to voli licno pokazati...i oblacenje i manire a i sposobnosti...e to su momenti u kojima doslovno sve i jedna pada...vjeruj mi (: ...msm nije da se hvalim ali jos ni jedna nije ostala na nogama...
- - - - - - - - - -
...ozb sam...bio sam iskren da je ne bih zenio ali da bih je masirao, bih...malo je reci...
Vrv ne peres zube, pa zato... msm padaju...
...ne perem...? Msm jel ovo djecija ili sta?
Sta je reci...usamljena ili sta...msm...
Eto... sve svoje manire pokazes, cak i bez preteranog drmanja kaveza... difan..![]()
Kakve manire majka mu stara (: ...ti rece da na perem zube (lafo spustas nekim djecijim fazonima), ja te upitah zasto si tako nervozna i negativna (da nisi slucajno usamljena) i onda prebacis manire me^ni... Sta je reci majka mu stara...da nije poremecaj percepcije?
Nije, ne sekiraj se... ne mogu objasnjavati sta je, ne mozes shvatiti... pomoglo bi ti u logickom zakljucku, pretpostavljam, stampanje postova na A4 formatu...
Boki, je si opet pio?
Sa kime upadas u diskusije i sa kime bi u semu, auuuuu....![]()
![]()
...pa sta je onda majka mu stara...? Provociras i onda prebacujes na mene...msm ne kontam. Nesto jeste...do Bokija nije jbg...
- - - - - - - - - -
......nisam brate...cuti...al ko da jesam
![]()
Nije do Bokija, nije do bubasvabe u cosku... do koga je onda...![]()